Bafra Belediyesi`nden 'Gençlik' atağı

Bafra Belediyesi`nden 'Gençlik' atağı

Yalçın KÖSE - Bafra55.net / Samsun’un Bafra Belediyesi, Samsun Büyükşehir Belediyesi sınırlarında olan Gençlik Caddesi ve Hükumet Caddesinin asfaltını yaptırıyor.

A+A-

Samsun Büyükşehir Belediyesi çalışma sahası içerisinde olan Gençlik Caddesi ve Hükümet Caddesini Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfaltlıyor.

Askerlik Şubesinden Cumhuriyet Meydanına kadar olan yaklaşık 1,5 kilometrelik yolda kimi alana 8 santimetre kimi alana ise 13 santimetre asfalt döken Fen İşleri Müdürlüğü çalışmayı bu gün içerisinde tamamlayacak.

Çalışmalar esnasında yol Bafra Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince Askerlik Şubesi, Kirazlar Kavşağı ve Yapıkredi Bankası önünden kesilirken yol 2 etap olarak trafiğe açılacak.

Çalışmayı İnceledi Vatandaşı Dinledi

Gençlik Caddesine gelen AK Parti Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin  ve AK Parti ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven çalışmaları inceleyerek vatandaşlarla konuştu. Vatandaşları dinleyen Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı çalışanına vatandaşların isteklerini not aldırdı. Vatandaşlar Milletvekili Kırcalı’ya ve Başkan Şahin’e asfaltlanmasını istediği ya da yapılmasını istediği çalışmaları anlatarak not aldırdı.

Amaçlarının hizmet olduğunu belirten AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, ‘Bafra’ya hizmet yapılacaksa beklenmeyecek. Elimizden geldiği sürece hızlı ve yapıcı bir şekilde hizmet vereceğiz. Bir iş yapılıyorsa Samsun Büyükşehir Belediyesiymiş Bafra Belediyesiymiş önemli değil. Biz bir aileyiz işi kimin yaptığı önemli değil ne iş yaptığı önemlidir. Biz Bafra’ya Samsun’a Türkiye’ye hizmet etmeye devam edeceğiz.’ Dedi

bafra-belediyesinden-asfalt.JPGbafra-belediyesinden-asfalt-001.JPGbafra-belediyesinden-asfalt-002.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.