Bafra Belediyesi Yeni Aldığı Araçları Tanıttı

Bafra Belediyesi Yeni Aldığı Araçları Tanıttı

Samsun'un Bafra İlçesi Bafra Belediyesi aldığı yeni araçları taptığı tanıtım töreni ile tanıttı.

A+A-

Samsun'un Bafra İlçesi Bafra Belediyesi aldığı yeni araçları taptığı tanıtım töreni ile tanıttı. 
Törende konuşan Bafra Belediye Başkanı Zihni şahin şunları söyledi, ''Göreve geldiğimizden beri, ihtiyaçlara göre belediyemizin flosunu güçlendirmeye çalıştık. Son olarak da 4 adet süpürge kamyonu, 5 adet kamyon,  6 tane çöp taksi ve son olarak bir tane de zabıta aracımızı da yeniledik ve son olarak almış olduğumuz araçların toplam maliyeti 3 milyon lira...
''Takdir edersiniz ki büyük şehir yasası ile birlikte bizim de hizmet alanlarımız genişledi.'' diyerek sözlerine devam eden Şahin şunları dile getirdi, tabi bu geçiş dönemin de hep beraber sıkıntılar da yaşadık, bu sıkıntıları en çok takip edenlerden birisi de muhtarlarımız çünkü bizim ortak paydamız ve devamlı dialogta olduğumuz arkadaşlarımız. Ama herşeye rağmen yeni mahalle olan köylerimiz de bile çalışmalarımız aksamadı ve merkez de de, Sinop ve Samsun yolunun Kuzeyin'de olan mahallelerimiz de asfalt çalışmaları yapıldı, çok az mahallelerimiz de asfalt çalışması olmamıştır, bunun nedeni ise ilçemize doğalgaz geldiğinden, biz şehrimizi yeniden yapmak durumunda kaldık. Bunlarda tabi bize hem maddi olarak, hemde çok iş çıkardığı için zorladı. Fakat Allah'a şükürler olsun  bu mahallelerimizin asfalt çalışmaları bitti. Kaldırıım çalılşmaları da devam ediyor.
''Ben buraya gelen tüm misafirlerimize teşekkür ederken araçlarımız Bafra'mıza hayırlı olsun dilerim'' dedi.
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'den sonra söz alan AK Parti Milletvekili Av. Orhan Kırcalı ise, ''Bafra'da çok güzel şeyler oluyor. bugün çok güzel bir açılış merasimi için bir araya geldik buradaki alınmış olan araçlar, yerel belediye hizmetlerinin daha iyi gerçekleştiriebilmesi ve insana daha iyi dokunmayı sağlamak için alınmıştır şimdi den hayırlı olsun. Değerli arkadaşlar bizler AK Parti Hükümeti olarak yerel yönetimlere büyük bir önem ve değer  veriyoruz. Yerel yönetimlerde halkı vatandaşımızı en fazla dokunulması gereken yerlerdir. Ben huzurunuz da Belediye Başkanımıza, Belediye Başkan yardımcılarımıza, meclis üyelerimize çok teşekkür ederim' dedi.
Konuşmaların ardından, Bafra Kaykamı Ali Fuat Türkel, Samsun AK Parti Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven ve TSO Ticaret Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar ile açılış kurdelesi kesildi.
Kurdelenin kesilmesinin ardından Samsun AK Parti Milletvekili Av. Orhan Kırcalı ve Bafra Belediye Başkanı Zİhni Şahin yeni araçlara binerek araçları test etti.
Tanıtıma, Bafra Kaykamı Ali Fuat Türkel, Samsun AK Parti Milletvekili Av. Orhan Kırcalı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven,  TSO Ticaret Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar'da katıldı.

bafra-belediyesi-hizmet-araclari.jpgbafra-belediyesi-hizmet-araclari-001.jpgbafra-belediyesi-hizmet-araclari-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.