BAFRA BELEDİYE BAŞKANI ZİHNİ ŞAHİN’İN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

BAFRA BELEDİYE BAŞKANI ZİHNİ ŞAHİN’İN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Şahin, mesajında şu görüşlere yer verdi:

A+A-

“24 Kasım Türk öğretmeninin şeref günüdür. Bu anlamlı gün öğretmenlerimize olan saygımızı yenileme, yüceliğini bir kez daha anma ve sevgimizi gösterme günüdür. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün “Öğretmenler, yeni nesil sizlerin eseri olacaktır” ifadesinde olduğu gibi, öğretmenler gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız en büyük gücümüzdür.  Gelecek Gençlerin, Gençler İse Öğretmenlerin Eseridir. Öğretmenlerimiz sevginin, demokrasinin, saygının, fedakârlığın, barışın, birlik ve beraberliğimizin, vatan sevgisinin, doğruluğun, gelişmenin ve toplumsal huzurun sönmeyen meşaleleridir.

 

Öğretmen olmaktan büyük onur ve mutluluk duyduğumu ifade ederek tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyor, Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vefat etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, hayatta olanlara sağlıklı ve mutlu hayatlar diliyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.