BAFRA BELEDİYE BAŞKANI HAMİT KILIÇ'A MUHTEŞEM KARŞILAMA

BAFRA BELEDİYE BAŞKANI HAMİT KILIÇ'A MUHTEŞEM KARŞILAMA

Bafra Belediye başkanı ve Bafra Belediye Başkan adayı Hamit Kılıç memleketi Bafra'da partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

A+A-

31 Mart seçimlerinden önce Samsun'da  Yaşar Doğu Spor Salonunda aday tanıtım toplantısına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bafra Belediye Başkan adayı Hamit Kılıç'ı adaylığını ilan ettikten sonra, Bafra'ya hareket eden Hamit Kılıç Bafra girişinde partililer tarafından havayi fişet ve meşalelerle karşılandı, buradaki tebrikleri bir süre kabul ettikten sonra,  Kılıç daha sonra parti binasının önüne giderek parti üyelerini ve delegeleri selamladı.

 

BAFRALILAR HAMİT KILIÇ'I İSTİYORDU

 

Açılış konuşmasını AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz yaptı, Semiz kanuşmasında, "Belediye başkanlığı döneminde Bafra'da güzel hizmetler yaptı. Özellikle Bafralı hemşehrilerimizle görüştüğümüzde, esnaf ziyaretleri yaptığımız da  tekrar Belediye Başkanı olarak Hamit Kılıç'ı görmek istediklerini söylediler.

 

Genel Merkezimizinde değerlendirmesiyle Bafra Belediye Başkanı adayı Hamit Kılıç tayin edildi diyen Semiz, İnşallah 1 Nisan'da da Belediye Başkanımız tekrar Hamit Kılıç olacaktır" dedi.

 

ÇALIŞANLARIMIN DA HAKKINI TESLİM ETMEM GEREKİR

 

Burada kurulan platformda partililere seslenen Bafra Belediye Başkanı ve  AK Parti Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, "sekiz ay önce sizlerin teveccühü ve Cumhurbaşkanımızın da onayıyla Belediye Başkanlığı görevimize başladık. Bu sekiz ay süre içerisinde belediyeki çalışanlarımızla beraber, onlarında hakkını teslim etmem gerekir gerçekten. tüm arkadaşlarımızla birlikte elimizi kolumuzu sıvayarak hiç bir mesai saati gözetmeksizin sekiz ay boyunca ciddi bir iş yaparak Bafra'ya hizmet etmeye çalıştık.

 

ÇOK YÜKSEK BİR OYLA BAŞKAN SEÇİLECEĞİMİZE İNANIYORUM

 

 Bafra'daki hizmetlerimiz,  Bafra'da olsun, Bafra dışında olsun herkes tarafından duyuldu diyen Başkan Kılıç,  ve Cumhurbaşkanımız tarafından bizim Bafra Belediye başkan adayı olarak gösterilmemize onay verdi. Allah nasip eder de bu seçimlerin sonuçunda, inşallah tekrar belediye başkanı olursak ki yüksek bir oyla tekrar belediye başkanı olarak seçileceğimize inanıyoruz.

 

CUMHUR İTTİFAKININ RUHUYLA ÇALIŞACAĞIZ

 

Şimdiki hedeflerinin arasında Bafra Belediyesini kazanmak olduğunu da söyleyen Bafra Beldiye Başkanı ve adayı Hamit Kılıç, İnşallah cumhur ittifakının da ruhuyla hareket ettikten sonra Bafra'da yapılamayacak hiç bir iş yoktur. Cumhurbaşkanımız bize adaylığımızı tebliğ edereken aman dikkat edin çalışın biziz mahçup etmeyin dedi bende sizlerin adına sayın Cumhurbaşkanıma söz verdim, Allah'ın izni ile Bafra'da sandıklar patlayacak AK Partiyi burada tekrar iktidara getireceğiz" dedim.

 

Konuşmaların ardından Bafra Belediye Başkanı ve adayı Hamit Kılıç ilçe binasına çıkarak burada tebrikleri kabul etti.

bafra-belediye-baskani-hamit-kilica-muhtesem-karsilama-1.jpg  bafra-belediye-baskani-hamit-kilica-muhtesem-karsilama-2.jpg  bafra-belediye-baskani-hamit-kilica-muhtesem-karsilama-3.jpg  bafra-belediye-baskani-hamit-kilica-muhtesem-karsilama-4.jpg  bafra-belediye-baskani-hamit-kilica-muhtesem-karsilama-5.jpg  bafra-belediye-baskani-hamit-kilica-muhtesem-karsilama-6.jpg  bafra-belediye-baskani-hamit-kilica-muhtesem-karsilama-7.jpg  bafra-belediye-baskani-hamit-kilica-muhtesem-karsilama-8.jpg  bafra-belediye-baskani-hamit-kilica-muhtesem-karsilama-9.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum