Bafra Atatürk Ortaokulunda Öğretmenler Yarıştı

Bafra Atatürk Ortaokulunda Öğretmenler Yarıştı

Bafra Atatürk Ortaokulu öğretmenlerde motivasyonu artırmak ,iletişimi kuvvetlendirmek amacıyla okul bazında uygulanan 'Öğretmenler Yarışıyor' adlı farklı bir proje uyguladı.

A+A-

Bafra Atatürk Ortaokulu; öğretmenlerde motivasyonu artırmak, iletişimi kuvvetlendirmek amacıyla okul bazında uygulanan ' Öğretmenler Yarışıyor ' adlı farklı bir proje uyguladı. Bu proje kapsamında, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamalarında öğretmenler yarıştı. Beş farklı istasyon ve istasyonlar arasında parkurlardan oluşan yarışmaya Bafra Atatürk Ortaokulundan 15 öğretmen katıldı.
5 gruba ayrılan öğretmenler Fen , Türkçe ve Matematik oyunlarından oluşan istasyonlardaki problemleri çözüp, aradaki parkurları da başarıyla tamamladılar.Oldukça çekişmeli geçen yarışmaya okul öğrencileri de tezahüratları ile eşlik ettiler. Atatürk Ortaokulu öğretmenleri kendi günlerinde kendilerini mutlu ettiler.
Proje Fen Bilimleri öğretmeni Mehtap Yılmaz ,Türkçe Öğretmeni Özlem Aydoğan, Beden Eğitimi öğretmeni Suna Engin ve Matematik Öğretmeni Canan Duygulu koordinatörlüğünde hazırlanıp uygulandı.Yarışma sonunda okul öğretmenleri, Okul Müdürü İsmail Erkanlıoğlu ie birlikte toplu hatıra fotoğrafı ile bu güzel günü anıları arasına taşıdılar.

Haber: Oktay ZERRİN- Bafra

bafra-ataturk-ortaokulunda-ogretmenler-yaristi-b.jpgbafra-ataturk-ortaokulunda-ogretmenler-yaristi-f.jpgbafra-ataturk-ortaokulunda-ogretmenler-yaristi-f4.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.