BAFRA ANADOLU LİSESİNDEN GÖRKEMLİ MEZUNİYET TÖRENİ

BAFRA ANADOLU LİSESİNDEN GÖRKEMLİ MEZUNİYET TÖRENİ

Bafra Anadolu Lisesi 2013 – 2014 Yılı Mezunlarını Görkemli Bir Törenle Uğurladı.

A+A-

Bafra Anadolu Lisesi spor salonunda yapılan törene, Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Halk Eğitim Müdürü Yalçın AK, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, TURKAV Başkaı Gıyas Varol, Okul Müdürleri ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda açılış konuşmasını Okul Müdürü Yıldıray Baş yaptı.

Yıldıray Baş, ‘’ Bütün toplumların umutları ve güvenceleri genç nesillerdir. Elbette bizim de geleceğim ve güveneceğimiz sizlersiniz. Bu gerçeği Atatürk ‘’ Bütün umudum gençliktedir’’ diyerek ülkeyi ve bütün değerlerini gençlere emanet ederek göstermiştir. İnanıyorum ki sizlerde umutları ve güveni boşa çıkarmayacak ülkemize hizmet eden hayırlı evlatlar olacaksınız.’’ Dedi.

Ardından sahneye gelen okul birincisi Ahmet Kürşat AK kısa bir konuşma yaptı ve mezuniyet kütüğüne ismi yazılı bir plaket çaktı.

Ardından Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, ‘’Bu okuldan mezun olan öğrenciler inanıyorum ki çok daha iyi yerlere gelecek’’ dedi.  

Kaymakam Katırcının konuşmasının ardından öğrenciler sınıf sınıf sahneye gelerek öğretmenlerinden diplomalarını aldılar ve resim çekindiler. Diplomalarını alan öğrenciler okul bahçesine çıkıp havai fişek gösterisi altında keplerini fırlattılar.

Program verilen konser ile son buldu.

bafra-anadolu-lisesinden-gorkemli-mezuniyet-toreni.JPGbafra-anadolu-lisesinden-gorkemli-mezuniyet-toreni-001.JPGbafra-anadolu-lisesinden-gorkemli-mezuniyet-toreni-002.JPGbafra-anadolu-lisesinden-gorkemli-mezuniyet-toreni-003.JPGbafra-anadolu-lisesinden-gorkemli-mezuniyet-toreni-004.JPGbafra-anadolu-lisesinden-gorkemli-mezuniyet-toreni-005.JPGbafra-anadolu-lisesinden-gorkemli-mezuniyet-toreni-006.JPGbafra-anadolu-lisesinden-gorkemli-mezuniyet-toreni-007.JPGbafra-anadolu-lisesinden-gorkemli-mezuniyet-toreni-008.JPGbafra-anadolu-lisesinden-gorkemli-mezuniyet-toreni-009.JPGbafra-anadolu-lisesinden-gorkemli-mezuniyet-toreni-010.JPGbafra-anadolu-lisesinden-gorkemli-mezuniyet-toreni-011.JPGbafra-anadolu-lisesinden-gorkemli-mezuniyet-toreni-012.JPGbafra-anadolu-lisesinden-gorkemli-mezuniyet-toreni-013.JPGbafra-anadolu-lisesinden-gorkemli-mezuniyet-toreni-014.JPGbafra-anadolu-lisesinden-gorkemli-mezuniyet-toreni-015.JPGbafra-anadolu-lisesinden-gorkemli-mezuniyet-toreni-016.JPGbafra-anadolu-lisesinden-gorkemli-mezuniyet-toreni-017.JPGbafra-anadolu-lisesinden-gorkemli-mezuniyet-toreni-018.JPGbafra-anadolu-lisesinden-gorkemli-mezuniyet-toreni-019.JPGbafra-anadolu-lisesinden-gorkemli-mezuniyet-toreni-020.JPGbafra-anadolu-lisesinden-gorkemli-mezuniyet-toreni-021.JPGbafra-anadolu-lisesinden-gorkemli-mezuniyet-toreni-022.JPGbafra-anadolu-lisesinden-gorkemli-mezuniyet-toreni-023.JPGbafra-anadolu-lisesinden-gorkemli-mezuniyet-toreni-024.JPGbafra-anadolu-lisesinden-gorkemli-mezuniyet-toreni-026.JPGbafra-anadolu-lisesinden-gorkemli-mezuniyet-toreni-027.JPGbafra-anadolu-lisesinden-gorkemli-mezuniyet-toreni-028.JPG

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.