BAFRA ANADOLU LİSESİ BİLİŞİMDE DÜNYAYA İSMİNİ DUYURDU

BAFRA ANADOLU LİSESİ BİLİŞİMDE DÜNYAYA İSMİNİ DUYURDU

DÜNYA 2.Sİ ÖĞRECİLERİ KAYMAKAM KATIRCI MAKAMINDA KABUL ETTİ.

A+A-

Uluslararası Bilişim Olimpiyatı'nda Dünya 2.si olarak Türkiye'ye ve Bafra'ya büyük sevinç yaşatan Bafra Anadolu Lisesi öğrencileri Hasan Emre Özer ve Selçuk Holep, danışman öğretmen Bülent Koçak , Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar, Bafra Anadolu Lisesi Müdürü Yıldıray Baş Bafra Kaymakamı Ali Katırcı tarafından makamında kabul edilerek tebrik edildi.

Kabulde bir açıklama yapan Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar,’’ Bafra Anadolu Lisesi öğrencileri Hasan Emre Özer ve Selçuk Holep, Bafra Anadolu Lisesi Danışma Öğretmen rehberliğinde hazırladığı “Paperless Board for F@tih”projesi,  bu yıl 9.su düzenlenen “Uluslararası Bilişim Olimpiyatı, Yazılım Geliştirme Kategorisinde” Dünya 2. Si olmuştur. Türkiye’mize ve Bafra’mıza, Samsun Bölgesine büyük sevinç yaşatmış, eğitimde gururumuz olmuşlardır.

49 ülkeden 2583 proje arasından 102 finalist yarışmacı arasına giren Bafra Anadolu Lisesi ekibi projeleri ile Bafra'yı, Samsun'u ve Türkiye'yi başarı ile temsil etmiştir.

Güçlü projeler arasında Dünya 2.liği elde eden “Paperless Board for F@tih”projesi, MEB fatih proje ekibi ve grup başkanlığı tarafından da değerlendirilmiş ve Samsun'daki okullarda pilot uygulama olarak uygulanmasına karar verildi.

Bu büyük başarıya imza atan Hasan Emre Özer ve Selçuk Holep ve danışman öğretmen Bülent Koçak, ödüllerini MEB Şura Salonunda düzenlenen törende, AK Parti Samsun Milletvekili Prof. Dr. Tülay Bakır ve MEB Müsteşarı Dr. M. Emin Zararsız'ın elinden almıştır.

Bu Bafra’mız için, Bafra Eğitimi için anlamlı bir ödüldür.’’dedi.

Kaymakam Katırcı ise başarılarından dolayı Bafra Anadolu Lisesi Müdürü Yıldıray Baş, Uluslararası Bilişim Olimpiyatı'nda Dünya 2.si olarak Türkiye'ye ve Bafra'ya büyük sevinç yaşatan Bafra Anadolu Lisesi öğrencileri Hasan Emre Özer ve Selçuk Holep, danışman öğretmen Bülent Koçak ile bu öğrencilerin velilerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar.’’diledi.

dscf7717.jpgdscf7719.jpgdscf7720.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum