BAFRA ANADOLU GENÇLİĞİ GÜL PEYGAMBERİNİN İZİNDE

BAFRA ANADOLU GENÇLİĞİ GÜL PEYGAMBERİNİN İZİNDE

Ülke genelinde gençlerle ilgili yüzlerce faaliyet gerçekleştiren Anadolu Gençlik Derneği her yıl düzenlediği Kutlu Doğum Etkinlikleri çerçevesinde ilçemizde de bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

A+A-

Etkilikler çerçevesinde İmam Hatip Lisesi gençleri ve Hanımlar Komisyonu temsilcileriyle ilçemizdeki esnaflara ayet ve hadis ekli gülleri dağıttı.

            Hz. Peygamber’in örnek alınması gereken en önemli şahsiyet olduğu gerçeğini hatırlatan gençler esnaflara hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

            Etkinlikler çerçevesinde konferanslar tertip eden Anadolu Gençlik Derneği Bafra Temsilciliği Ortaokul Komisyonu olarak ilçemiz Huzur Evini ziyaret ederek burada barınmakta olan yaşlılarımıza gül dağıtımı gerçekleştirdi.

            Dernek üyesi gençlerin Huzur Evi ziyaretini büyük bir sevinçle karşılayan Huzur Evi sakinleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

            Etkinlikler hakkında açıklama yapan Anadolu Gençlik Derneği Bafra Temsilcisi Muharrem ŞENGÜL, ülke genelinde yüzlerce faaliyet gerçekleştiren derneğimiz bünyesinde Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle ilçemizde de çeşitli etkilikler planladık. Bütün dünyaya iyiyi, güzeli, doğruyu ve faydalıyı anlatacak her türlü çalışma için bütün gücümüzle çalışmaktayız. Geleceğin mimarı gençlerimizle gelecek ay İstanbul’un Fethi’ni kutlayacağız. Ardından Yaz etkinlikleri çerçevesinde Kuran’ı Kerim Kursları yanında sportif ve kültürel faaliyetlerimizi gerçekleştireceğiz.

bafra-anadolu-gencligi-gul-peygamberinin-izinde.jpgbafra-anadolu-gencligi-gul-peygamberinin-izinde-001.jpgbafra-anadolu-gencligi-gul-peygamberinin-izinde-002.jpgbafra-anadolu-gencligi-gul-peygamberinin-izinde-003.jpgbafra-anadolu-gencligi-gul-peygamberinin-izinde-004.jpgbafra-anadolu-gencligi-gul-peygamberinin-izinde-005.jpgbafra-anadolu-gencligi-gul-peygamberinin-izinde-006.jpgbafra-anadolu-gencligi-gul-peygamberinin-izinde-007.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.