Bafra Ak Parti 25 bin üyeye ulaştı

Bafra Ak Parti 25 bin üyeye ulaştı

Samsun`un Bafra İlçesi`nde Bafra Ak Parti İlçe Başkanlığı`nın 25 bininci üyesi Mustafa Önday`a parti rozeti Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç tarafından takıldı.

A+A-

16 Nisan halk oylaması sonrasında ilçe ziyaretlerine Bafra`da devam eden Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı İl Başkanı Muharrem Göksel, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, partililer ile parti binasında 22 Nisan Cumartesi günü bir araya geldi.

Konuyla ilgili açıklama da bulunan İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven; “Bugün Bafra’mızda teşekkür ziyareti için bulunan sayın bakanımız ilçemizdeki 25.000’inci üyemize rozetini taktı ve Ak Partimiz Bafra’da teşkilatçılık anlamında bir hedefine daha ulaştı. Üyeliği önemsiyoruz çünkü üyelik siyasetin ilk ve en önemli basamağıdır. Kişiye aidiyet duygusu kazandırır. Ak Parti üyeliği sadece bir siyasi parti üyeliğinin dışında geleceğin Türkiye’sinin oluşmasında, güçlü ve büyük Türkiye’nin inşasında pay sahibi olmasını sağlar” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.