Bafra AİHL Gençlik Korosundan Muhteşem Etkinlik

Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi Gençlik Korosu “Şiir ve Türk Halk Müziği ” dinletisi  programı etkinliği büyük takdir topladı.

A+A-

Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi Gençlik Korosu “Şiir ve Türk Halk Müziği ” dinletisi programı etkinliği büyük takdir topladı.
Bafra Belediyesi Kışlık Kültür Merkezinde Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi Gençlik Korosu “ŞİİR VE TÜRK HALK MÜZİĞİ” dinleti programı düzenledi.
Program Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Ömer “Anadolu Sevgisi” adlı şiiri okudu.
Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi “Gençlik Korosu” ve öğretmenlerinin sahneye çıkmasının ardından 
Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü  Sayın Recai Oruç bir konuşma yaparak etkinliklerde emeği geçen ve katılım sağlayan herkese teşekkür etti.
Konuşmadan sonra ise Bafra Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri birbirinden güzel ve anlamlı türkülerle, şiirlerle programa katılanlara muhteşem bir etkinlik sunmuş oldular.
Programa Bafra Belediye Başkanı Mustafa Demir, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Okul Müdürleri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

bafra-aihl-genclik-korosundan-muhtesem-etkinlik-003.pngbafra-aihl-genclik-korosundan-muhtesem-etkinlik-004.pngbafra-aihl-genclik-korosundan-muhtesem-etkinlik-005.pngbafra-aihl-genclik-korosundan-muhtesem-etkinlik-006.pngbafra-aihl-genclik-korosundan-muhtesem-etkinlik-007.pngbafra-aihl-genclik-korosundan-muhtesem-etkinlik-008.pngbafra-aihl-genclik-korosundan-muhtesem-etkinlik-009.pngbafra-aihl-genclik-korosundan-muhtesem-etkinlik-010.pngbafra-aihl-genclik-korosundan-muhtesem-etkinlik-011.pngbafra-aihl-genclik-korosundan-muhtesem-etkinlik-034.pngbafra-aihl-genclik-korosundan-muhtesem-etkinlik-035.pngbafra-aihl-genclik-korosundan-muhtesem-etkinlik-036.pngbafra-aihl-genclik-korosundan-muhtesem-etkinlik-037.pngbafra-aihl-genclik-korosundan-muhtesem-etkinlik-012.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.