BAFRA AGD’DEN MEKKE’NİN FETHİ VE KUR’AN ZİYAFETİ

BAFRA AGD’DEN MEKKE’NİN FETHİ VE KUR’AN ZİYAFETİ

Anadolu Gençlik Derneği Bafra Temsilciliği 31 Aralık 2018 Pazartesi günü saat:19:30 da Bafra Belediye kültür merkezinde Mekkenin Fethi Programı gerçekleştirecek.

A+A-

 İlahiyatcı Mikail ÖZKAN hoca’nın konuşmacı olarak katılacağı programa Türkiye 1. si hafızlar katılarak Kur’an tilaveti gerçekleştirecek.Programda AGD kaşif gruplarının şiirlerle renk katacağı gecede   15 Aralıkta gerçekleşen liseli öğrencilerin katıldığı Siyer-i Nebi ödül töreni gerçekleştirilecek.

Program ile ilgili açıklamalarda bulunan Organizasyon başkanı İsmail Hakkı KOÇ ‘’Ahlaki yozlaşmanın gittikçe arttığı,gençlerimizin bunalıma sürüklendiği,aile kavramının yok olmaya başladığı günümüzde ,toplumumuzun alacağı en güzel örneğin Efendimizin yaşantısı olduğuna inanıyoruz.Mekke’nin Fethi öncesinde nasıl kalpler Asrı Saadet ile fethedilmiş ise ve insanlık huzur ve mutluluğa adım atmışsa bu gün de kalplerin Asrı Saadeti hayatlarına uygulayarak sıkıntılardan kurtulacağına inanıyoruz. Toplumumuz Milli piyango kuyruklarından kurtulmalı ve İnancımız,örf ve adetlerimizde olmayan Noel Baba figürlerinden uzak tutulmalıdır.Toplumumuz içinde bulunduğu ahlaki problemlerden kurtulmak için Milli ve manevi değerlerine sahip çıkmalı ve tekrar özüne dönmelidir.Bu öz de Mekke nin Fethi,İstanbul’un fethi,Çanakkale de yatmaktadır.Bu vesileyle her yıl Mekke’nin Fethi,Çanakkale ziyaretleri ve istanbul’un fethi programlarını gerçekleştiriyoruz.Bu yıl da 31 Aralık 2018 tarihinde saat:19:30 da gerçekleştireceğimiz  Mekke’nin Fethi programımıza İlahiyatcı Mikail ÖZKAN Hocanın konferansı,Türkiye 1. Hafızlar Kahraman ŞEKERCİOĞLU,Kadir DEMİRCİ hocalarımızın Kur’an tilaveti,öğrencilerimizin şiir leri,Siyer-i Nebi ödül töreniyle programı gerçekleştireceğiz.Programımıza tüm Bafralı hemşerilerimizi bekliyoruz.’’dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.