BAFRA 2.MÜZİK VE HALK OYUNLARI GECESİNDE ANLAMLI PLAKET

BAFRA 2.MÜZİK VE HALK OYUNLARI GECESİNDE ANLAMLI PLAKET

Bafra Akademi Gençlik ve Spor Kulübü'nün düzenlediği 2. Müzik ve Halk Oyunları Gecesinde anlamlı ve duygulu sahneler yer aldı.

A+A-

Bafra Belediye Kışlık Kültür Merkezi'ndeki gecede, müzik, halk oyunları, konserler ve plaket töreni gibi etkinlikler birbirini izledi.

Yeni kurulan bir kulüp olmasına rağmen kısa sürede elde ettiği başarılarla bir anda Bafra ve Türkiye Gündemi'ne yerleşen Bafra Akademi Gençlik ve Spor Kulübü'nün gecesinde muhteşem gösteriler yer aldı.

Plaket Töreni'nde ise; merhum babaları adına Bafra'ya Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesi'ni kazandırarak eğitime büyük ve anlamlı katkılarda bulunan Aşcı Ailesi adına Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı H. Kaya Aşcı'nın plaketi ve H. Kaya Aşcı yazılı forma, Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesi Koordinatörü Mimar Numan Kama'ya takdim edildi.

Anlamlı bir plaket almanın gururunu yaşadıklarını anlatan Mimar Numan Kama,’’Merhum Babaları adına Bafra’ya ve Bölgeye Bafra Şevket Aşcı Turizm Fakültesi'nin temeli 24 Haziran 2012 yılında atılmıştı. Daha 1 yıl dolmadan Fakülte tamamlandı. Fakültenin ilk harcından son aşamasına gelene kadar Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı,SAMKON Genel Başkanı H. Kaya Aşcı her hafta 2 gün Bafra’ya gelip incelemesini yapıp İstanbul’daki işlerinin başına döndü. Bu zaman çerçevesinde yaklaşık 50 kez Bafra’ya geldi. Çünkü H.Kaya Aşcı Bey Eğitime çok önem veren birisi. Aşcı Ailesi de öyle. Bu anlamlı plaketi ise geleceğin gençlerinin elinden aldığımız için çok mutluyuz. Bunları yetiştiren en başta Bafra Akademi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Eğitimci Onur Gündüz’e,Öğretmenlerine ve Ailelerine sonsuz teşekkürlerimiz sunuyoruz. Bu plaketi ve Formayı ise H.Kaya Aşcı Bey’e bizzat kendim vereceğim. Fakültemizin en güzel yerinde sergilenecektir.’’dedi.

dscf9311.20130603110538.jpgdscf9314.20130603110546.jpgdscf9317.jpgdscf9319.20130603110604.jpgh.kaya-asci.-(1).jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.