BAFİMDER İ.H.L GENÇLİK HANIMLAR KOMİSYONNUNDAN İ.H.ORTAOKULUNA ZİYARET

BAFİMDER İ.H.L GENÇLİK HANIMLAR KOMİSYONNUNDAN İ.H.ORTAOKULUNA ZİYARET

Bafra İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Murat Topal ve BAFİM-DER İmam Hatip Lisesi Bayanlar Sınıf Temsilcileri İmam Hatip Orta Okuluna ziyaret gerçekleştirdi.

A+A-

Komisyon adına konuşma yapan Sümeyye TOPAL;  “Sizleri ziyaret etmekten ve aranızda bulunmaktan çok mutlu olduk. Bundan böyle sizleri arkadaşlarımızla birlikte ziyarete sık sık geleceğiz. Bizler İmam Hatip Lisesi Lise kısmındaki arkadaşlarımızın sizlere selamlarını ve muhabbetlerini getirdik” dedi.

Yine sınıf temsilcileri adına Gülşen YILDIZ’ da “İmam Hatip ruhunu sizlerle birlikte yeniden canlandıracağız. Bizler İmam Hatip Ortaokulunu  okuyamadan Lise kısmından başlayan mağdurlarız. Sizler şanslısınız çünkü orta ve liseyi okuyarak daha donanımlı bir İmam Hatip  mezunu olacaksınız dedi.

İmam Hatip Ortaokulu müdürü Halil İbrahim ÇALIK’ ta BAFİM-DER  Bayan Sınıf Temsilcilerini okulumuzda  ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirtti. En kısa zamanda İade ziyaretinde bulunmak istediklerini söyledi.

BAFİM-DER  Başkanı Murat TOPAL Lise kısmı ile Orta kısım arasında en kısa zamanda kardeş sınıf uygulaması başlatacaklarını söyledi. İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Ali HATİPOĞLU’da her türlü desteği bu çalışmalarınıza vereceğiz dedi. Ziyarete BAFİM-DER Başkanı Murat TOPAL BAFİM-DER Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin ÇEVİK İmam Hatip Lisesi Müdür Yardımcısı Ali HATİPOĞLU, İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Halil İbrahim ÇALIK, Müdür Yardımcısı Salih KANAR, Müdür Yardımcısı  Serdar NAR, Şerafettin ÇAKIR  ve İmam Hatip Orta Okulu Öğretmenler ve Okul Aile Birliği Yöneticileri katıldı.

dscf9547-001.jpg

dscf9538.jpgdscf9540.jpgdscf9553-001.jpgdscf9554.jpgdscf9555.jpgdscf9556.jpgdscf9556-001.jpgdscf9558.jpgdscf9559.jpgdscf9560.jpgdscf9561.jpgdscf9562.jpgdscf9541.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.