BAFDER Yönetimi Depremzedelere Konteyner Bağışladı

Bafralılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği (BAFDER) Başkanı M.Kürşat Pekşen deprem sonrası yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında açıklamalarda bulundu.

A+A-

Bafralılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği (BAFDER) Başkanı M.Kürşat Pekşen deprem sonrası yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında açıklamalarda bulundu.
Bafra55.net haber mikrofonlarına özel açıklamada bulunan  Bafralılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği (BAFDER) Başkanı M.Kürşat Pekşen,’’Maalesef  6 Şubatta acı bir felaketle karşı karşıya kaldık. Bu nedenle oldukça üzgünüz. Öncelikle milletimizin, devletimizin, 11 ilde felaketten etkilenen vatandaşlarımızın başı sağolsun. Bizler İstanbul  Bafralılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği (BAFDER) yönetimi olarak deprem bölgesinde etkilenen vatandaşlarımızın yaralarını bir nebze olsun sarmak maksadıyla Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı Hasan Kaya Aşcı ve Adıyaman Valisi Bafralı Mahmut Çuhadar’ın öncülüğünde organize edilen Samsun Konteyner Kent Projesine 2 konteyner ve yaşam malzemeleri ile destek oluyoruz. Bundan sonraki süreçte de yardımlarımızı sürdüreceğiz.’’diyerek sözlerini tamamladı.

bafder-yonetimi-depremzedelere-konteyner-bagisladi.pngbafder-yonetimi-depremzedelere-konteyner-bagisladi-001.pngbafder-yonetimi-depremzedelere-konteyner-bagisladi-002.pngbafder-yonetimi-depremzedelere-konteyner-bagisladi-003.pngbafder-yonetimi-depremzedelere-konteyner-bagisladi-004.pngbafder-yonetimi-depremzedelere-konteyner-bagisladi-005.pngbafder-yonetimi-depremzedelere-konteyner-bagisladi-006.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.