Babasını öldüren şahıs adliyeye sevk edildi

Babasını öldüren şahıs adliyeye sevk edildi

Samsun'un Yakakent İlçesi'nde 74 yaşındaki babası Kazım İnce`yi balta darbeleri ile öldürüp evin ahırına gömen oğlu Serkan İnce Adliyeye sevk edildi.

A+A-
 
Olay Samsun'un Yakakent İlçesi Dikencik Mahallesi'nde meydana geldi. Babaları Kazım İnce ve birlikte yaşadığı diğer kardeşleri Serkan İnce'den haber alamayan çocukları oturdukları eve geldiler. Ahırda kazı yapıldığını fark eden çocukları durumu jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen Yakakent İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları kazıda Kazım İnce'nin balta ile öldürüldüğü belirlenen cesedine ulaştı. İnce`nin cenazesi Dikencik Mahallesinde toprağa verildi.
 
Tartıştığı 74 yaşındaki babası Kazım İnce'yi baltayla öldürdükten sonra ahıra gömen Serkan İnce, ormanlık alana kaçtı. Jandarma ekiplerinin çalışması sonucu 3 Mayıs 2017 sabahı bir dağ evinde hareketlilik fark edildi. Eve doğru yaklaşan ekipler, şüphelinin burada olduğunu belirledi.
Silahlı olan Serkan İnce'yi ekipler teslim olması konusunda ikna etmeye çalıştı. Teslim olmayarak tüfeğini ekiplere doğrultan Serkan İnce, ayağından vurularak etkisiz hale getirildi. Şahıs bir süre Samsun Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Yakakent İlçe Jandarma Komutanlığı`nda alınan ifadesinde babasını balta ile öldürdüğünü ve gömerek cesedi ortadan kaldırmayı planladığı itiraf eden şahıs bugün Alaçam Adliyesine sevk edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.