Babası Hayal Etti; Oğlu Gerçekleştirdi

Babası Hayal Etti; Oğlu Gerçekleştirdi

19 Mayıs Engiz Spor Kulübü güreş sporcularından 13 yaşındaki Hamza Çiçek, minder güreşinde Türkiye Şampiyonu oldu.

A+A-

19 Mayıs Engiz Spor Kulübü minder güreşçilerinden 13 yaşındaki Hamza Çiçek, güreşte Türkiye Şampiyonu oldu.

Yozgat’ta düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Şampiyonası Serbest Stil 62 kg’da 19 Mayıslı sporcu Hamza Çiçek Türkiye şampiyonu oldu.

Sporcu Hamza Çiçek ile yaptığımız özel röportajda, 7 yaşından itibaren minder güreşi sporuyla ilgilendiğini hedefinin Avrupa ve Dünya Şampiyonasına katılmak olduğunu belirtti.

İlk hedefinin önümüzdeki sene milli takıma katılmak olduğunu belirten Çiçek, babasının teşvikiyle bu spora başladığını aktardı.

Hamza Çiçek’in babası Ramazan Çiçek ise, oğluyla gurur duyduğunu belirterek, Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan oğlunun antrenörlüğünü yapan Hüseyin Sivri’ye verdiği emekten dolayı teşekkür ettiğini belirtti. Oğlunun Kavak İlçesi’nde bulunan Güreş Eğitim Merkezi’ne kabul aldığını aktaran Ramazan Çiçek, kendisinin de kısa süre de olsa güreşle ilgilendiğini; oğlunun adını bile ilerde güreşçi olacağını hayal ederek Hamza koyduğunu ve sonuna kadar oğlunun destekçisi olduğunu ifade etti. Ayrıca19 Mayıs Engiz Spor Kulübü’nün yönetiminde olduğunu ifade eden Ramazan Çiçek, bu kulüp yoluyla ihtiyaç sahibi çocuk sporcuları da desteklemeyi hedeflediklerini ve bu sayede yeteneği olupta imkanı olmayan çocukları da spora kazandırdıklarını aktardı.

babasi-hayal-etti-oglu-gerceklestirdi1.pngbabasi-hayal-etti-oglu-gerceklestirdi2.pngbabasi-hayal-etti-oglu-gerceklestirdi3.png

whatsapp-image-2023-09-01-at-15-11-39.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.