Ayvacık'ta Paraşüt Gösterisi Nefesleri Kesti

Ayvacık'ta Paraşüt Gösterisi Nefesleri Kesti

Ayvacık'ta Paraşüt Gösterisi Nefesleri Kesti

A+A-

Samsun Uçuş Kulübü Başkanı Köksal Akman ve Samsun Yamaç Paraşütü Spor Kulübü Başkanı Mustafa Yılmaz ile Başkan Yardımcısı ve antrenörü Sedat Kurt, Pilotlar Zafer Özdemir, Aydın Can, Elif Gülşad Keskin, Arif Karlangıç, Sinan Temur, Engin Turan, Emrah Yılmaz  Ayvacık ilçesini ziyaret ederek Yamaç paraşütü yaptılar.

ayvacikta-yamac-parasutu.JPG İlçenin Örencik Mahallesi büyükavul tepesinden paraşütle atlayarak İlçe semalarında muazzam bir gösteri sergilediler. İlçe Kaymakamı Orhan Ayaz’ın da bulunduğu gösteride Belediye Başkanı Halil Kalaycı profesyonel bir hoca eşliğinde deneme uçuşu gerçekleştirdi. İlçenin muhteşem doğa ve coğrafi güzellikleri ile en güzel yamaç paraşütü yapılacak ender yörelerden bir tanesi olduğunu belirten Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı “  İlçemiz Doğa sporlarının tamamının yapılabildiği Türkiye’nin oksijen deposu olan nadir bölgelerindendir. Bu sebeple Belediye olarak doğanın bize sunduğu tüm imkanları sonuna kadar değerlendirmek ve İlçemizi bu alanda geliştirmek için doğa sporu faaliyetlerimize önem vererek ilçemizde doğa sporlarının daha yoğun bir şekilde gerçekleşmesine olanak sağlamak istiyoruz.

ayvacikta-yamac-parasutu-001.JPG

Yamaç paraşütü sporunun ilçemizde daha da geliştirilip yaygınlaştırılması adına belediye olarak elimizden gelen ne varsa yapmaya, destek ve katkı sunmaya hazırız. İlçemiz de uçuş yeri tespiti yapan samsun Uçus kulübü Baskanı Köksal Akman’a ve samsun Yamaç Paraşütü Kulübü Başkanı Mustafa Yılmaz’a ve ekibine teşekkür ederim dedi. “Dedi.

ayvacikta-yamac-parasutu-001.JPGayvacikta-yamac-parasutu-002.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.