Ayvacık'da Dezenfekte Çalışmaları

Ayvacık'da Dezenfekte Çalışmaları

Tüm dünyaya yayılan ve Türkiye'de de tespit edilen Koronavirüse (COVID-19) karşı Ayvacık İlçesi genelinde başlatılan çalışmalar Belediye Başkanı Halil Kalaycı'nın takibiyle titizlikle devam etmekte.

A+A-

Kaymakamlık ve Belediye İşbirliği ile 65 yaş ve üzeri vatandaşlar ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlar için 7/24 saat hizmet verecek olan VEFA Sosyal Destek Grubu kurulmuş ve İlçe halkına hizmet vermeye başlamıştır. Diğer taraftan Belediye Zabıta ekipleri hijyen denetimlerini aralıksız sürdürerek İlçenin merkezindeki tüm market ve bakkallardaki fiyat etiketi denetimlerini sıkılaştırarak haksız artış olup olmadığını düzenli kontrol etmekte ve marketlerin açılış kapanış saatlerini denetlemektedirler. Ekipler, İlçedeki tüm merkez mahallelerde cadde ve sokakları suyla yıkayarak dezenfektan ilaçlarla temizledi. Ayrıca İlçe sınırlarındaki tüm sosyal donatı alanları, ortak kullanım alanları, kamuya açık alanlar, park alanları, kamu hizmet binaları, spor tesisleri, şantiyeler, ibadethaneler, pazar yerleri, sağlık kuruluşları, halk otobüsleri ve duraklar ilaçlanarak dezenfekte edildi.

Ayvacık Belediye Başkanı  Halil Kalaycı “  Son günlerde tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de koronavirüs gündemde. Biz de İlçemizin sağlığı ve huzuru için tedbirlerimizi bir üst seviyeye çıkardık. Halkımızın yoğun olarak kullandığı alanlarda ve toplu taşıma araçlarımızda, temizlik ve dezenfeksiyon işlemlerini artırdık. Belediye ekiplerimiz İlaçlama çalışmalarına, virüs ülkemizi terk edene kadar periyodik olarak devam edeceklerdir." dedi. 

img-0284.JPGimg-0287.JPGimg-0310.JPGimg-0340.JPGimg-0357.JPGimg-0395.JPG

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.