AYSUNZADE TEKSTİL AÇILIŞ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Samsun’un Bafra İlçesinde, Aysunzade Tekstil’in açılış töreni gerçekleşti.

A+A-

İshaklı Mahallesi Muhtarı Hüseyin Macit’in eşi Aysun Kaya Macit, Aysunzade Adlı Tekstil, üretim merkezi açarak 35 kişiyi istihdam eden Aysun Kaya Macit Bafralı girişimci kadınlara örnek oldu.

Açılış törenine katılan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç;

‘’Bugün açılan tekstile hayran kaldım. İnşallah burada güzel hizmetler verilir ve güzel ürünler yapılır. Çalışanlar da inşallah bu işyerinin kıymetini bilirler. Bu işyeri de başkalarına örnek olur ve bunun gibi inşallah onlarca iş yeri açılır. Bizler de Belediye olarak her zaman böyle girişimlere, özellikle bayan girişimcilerin yanın da oluruz ve Baframız kazanır. Buradaki insanlarımız kazanır’’ dedi.

Açılış törenine Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber; Ali Keskin

aysunzade-tekstil-acilis-toreni-gerceklesti-1.jpg aysunzade-tekstil-acilis-toreni-gerceklesti-2.jpg aysunzade-tekstil-acilis-toreni-gerceklesti-3.jpg aysunzade-tekstil-acilis-toreni-gerceklesti-4.jpg aysunzade-tekstil-acilis-toreni-gerceklesti-5.jpg aysunzade-tekstil-acilis-toreni-gerceklesti-6.jpg aysunzade-tekstil-acilis-toreni-gerceklesti-7.jpg aysunzade-tekstil-acilis-toreni-gerceklesti-8.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.