Aydoğan Yılmaz Güven Tazeledi İyi

Aydoğan Yılmaz Güven Tazeledi İyi

 Parti Bafra İlçe Başkanlığı olağan kongresi gerçekleştirildi. Tek liste halinde gidilen kongre seçimlerinde mevcut başkan Aydoğan Yılmaz, yeniden başkanlığa seçildi.

A+A-

İYİ Parti Bafra İlçe Başkanlığı olağan kongresi gerçekleştirildi. Bafra Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen kongreye, Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Recep Güleroğlu, İYİ Parti Merkez Danışma Kurulu Üyesi Cemalettin Şimşek, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Rızvan Aksoy, Milletvekili Adayı Hüseyin Acar, İlçe Başkanlığı Kurucu Başkanı Zafer Bektaş, CHP İlçe Başkanı Vahit Perçin, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Öcal parti temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

Açılış ve yoklama ardından gündem gereği Başkanlık divanının oluşturulması ile devam eden genel kurulda daha sonra saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Burada bir konuşma gerçekleştiren İyi Parti İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz “Gururunu duyduğum ve atanmış ilçe başkanı olarak görev aldığım bir senenin sonunda yine aday olarak karşınızda bulunuyorum. İyilik hareketinin lideri Meral Akşener ile birlikte bir tohumda Bafra’da attık.
 

Samsun’da ki arkadaşlarımızla koordineli bir şekilde çalışmalar yaptık. Sonuç ne olursa olsun çok kısa zamanda partimizi seçimlere soktuk. Çalmadık kapı uğramadık köy bırakmadık. Kutuplaşmış siyasetin malzemesi olmadık. Temiz bir siyaset gerçekleştirdik. Seçimlerden iyi bir sonuç aldık. Fakat yine durmadık. Hemen seçimden sonra mahalle muhtarlarımızla buluşup dertlerini dinledik. Bafra’da alternatif iktidar partisi olmak adına var gücümüzle çalıştık.

Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyor, takdiri siz kıymetli delegelerimize bırakıyorum. Konuşmaların ardından tek liste halinde gidilen kongre seçimlerinde mevcut başkan Aydoğan Yılmaz, yeniden başkanlığa seçildi.
 

Aydoğan Yılmaz Güven Tazeledi İyi

Aydoğan Yılmaz Güven Tazeledi İyi

Aydoğan Yılmaz Güven Tazeledi İyi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.