Aybüke&Oğuz Mutluluk Dolu Yıllara Yelken Açtılar

Aybüke&Oğuz Mutluluk Dolu Yıllara Yelken Açtılar

Aybüke&Oğuz Mutluluk Dolu Yıllar için ''EVET'' dediler.

A+A-

Neşe- Bafra Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü İsmail Mümin Erkoç’un kızı Bafra Aday Okulllarında Fen Bilgisi öğretmeni Aybüke ile Saniye - Zirve İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Bilal Şahin’in oğlu Zirve İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Oğuz mutluluk dolu yıllar için ‘’EVET’’dediler.

Aybüke&Oğuz için Bafra Davet ve toplantı merkezi Gardenya Salonunda  rüya gibi bir düğün ve nikah merasimi gerçekleştirildi.
Genç çiftler Aybüke&Oğuz hayatlarının ışıltılı geçmesi dileğiyle meşaleler eşliğinde Bafra Davet ve Toplantı merkezi Gardenya Salonuna alkışlar arasında girdiler. Aybüke& Oğuzyapılan muhteşem nikah ve düğün merasimi ile duygulanan gözlerden akan damlalar altında ömür boyu mutluluğa doğru yelken açarak hayatlarını birleştirdiler. İlk danslarını yapan genç çiftler için   Nikah Merasimine geçildi. Nikahı Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç   hayırlı olsun dilekleri ile kıydı. Nikah şahitliklerini ise MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna ile Mali Müşavir Erkan Pişkin yaptı. Genç çiftler Aybüke&Oğuz  daha sonra ise tatlı bir yaşam için düğün pastalarını kesip birbirlerine ikram ettiler. Genç çiftleri tebrik etmek isteyen ve takısını takmak isteyen davetliler ise uzun kuyruk oluşturdular.  Çalınan oyun havaları, kemence eşliğinde horon tepen  Aybük’e ve Oğuz’a arkadaşları eşlik etti.


Anı fotoğraflarının çekilmesinin ardından düğün merasimi sona erdi.
Nikah ve Düğün merasiminin ardından duygulu bir teşekkür mesajı yayınlayan  Bafra Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü İsmail Mümin Erkoç ve Zirve İnşaat  Yönetim Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Bilal Şahin ,’’ Erkoç ve Şahin  aileleri adına evlatlarımız Aybüke & Oğuz’un nikah ve düğün merasimine katılarak bizleri oldukça mutlu eden tüm davetlilere teşekkür etmek isteriz.Türk milletinin kültüründe evlilik müessesesi çok özel bir yer tutmaktadır. Bu bakımdan bu iki evladımızın kurdukları  yuvanın millet ve memleket için, kendileri ve ailelerimiz için hayırlar getirmesini diliyoruz. Çok duyguluyuz. Allah’ım tüm anne ve babalara böyle bir mutluluk nasip etsin. ‘’diyerek sözlerini tamamladılar.

 

aybukeoguz-mutluluk-dolu-yillara-yelken-actilar.jpegaybukeoguz-mutluluk-dolu-yillara-yelken-actilar-001.jpegaybukeoguz-mutluluk-dolu-yillara-yelken-actilar-002.jpegaybukeoguz-mutluluk-dolu-yillara-yelken-actilar-003.jpegaybukeoguz-mutluluk-dolu-yillara-yelken-actilar-004.jpegaybukeoguz-mutluluk-dolu-yillara-yelken-actilar-005.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.