AYANCIK’TAN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET

AYANCIK’TAN BAŞKAN ŞAHİN’E ZİYARET

Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün ve Belediye Başkan yardımcısı Arif Adil Akın Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i ziyaret etti.

A+A-

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’i ziyaret eden Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün şunları söyledi: “Bafra’da olmaktan ve Zihni başkanımızı ziyaret etmekten dolayı mutluluk duyuyorum. Başkanımızın güzel çalışmalarının devamını diliyorum. Zihni Bey nezaket göstererek ilçemizi ve bizleri ziyaret etmişti. Bizde iadeyi ziyaret yaptık. Başkanımızın kabul ve çok güzel ağırlamaları için teşekkür ediyor, bu vesileyle Bafralı hemşerilerimize de en derin sevgi, selam ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’de ziyaret ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Ayancık Belediye Başkanımız Sayın Ayhan Ergün Bey ve başkan yardımcısı Sayın Arif Akın Bey Bafra’mızı ve belediyemizi ziyaret ederek bizleri mutlu etmiştir. Kendilerine bu nazik davranışları için teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyor, Ayancıklı hemşerilerime en içten sevgi, saygı ve selamlarımı yolluyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.