Avrupa Tıp Öğrencileri Birliğinden Ziyaret

Avrupa Tıp Öğrencileri Birliğinden Ziyaret

Samsun’un 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren Avrupa Tıp Öğrencileri Birliği (EMSA)ile

A+A-

 '' Çocuklar Üşümesin Diye Derneği “ Yönetim kurulu üyesi Dr. Öğretim üyesi Gökhan İnat Kapıkaya Mahallesi sakinlerini sağlık konusunda bilgilendirmek amacıyla ziyaret ettiler.

Kapıkaya mahallesine ziyaret kapsamında mahalledeki okul çağındaki çocukları ve kadınları için hazırladıkları eğitim programları ile bilinçli ilaç kullanımı, anne ve çocuk sağlığı, halk sağlığı ile kişisel hijyen sağlık bilgisi gibi çeşitli sağlık konuları hakkında bilgi eğitici ve öğretici bilgiler verildi.

Diş hekimliği öğrencileri ise Kapıkaya Mahallesine başta çocuklar olmak üzere yetişkinlere de diş ve ağız sağlığı konusunda bilgilendirme broşürleri ile minik hediyeler verdi. Avrupa Tıp Öğrencileri Birliği Başkanı Stj. Dr. Batuhan Güvercin ve topluluk üyelerinin özellikle mahalledeki çocuklar için özenle hazırladıkları hediyeleri çocuklara ve ailelerine taktim ettiler. 
Kapıkaya Mahallesinin Sağlık konusunda bilgilendirme ziyaretlerinde bulunan 19 Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde faaliyet gösteren Avrupa Tıp Öğrencileri Birliği (EMSA )ile '' Çocuklar Üşümesin Diye Derneği “ Yönetim kurulu üyesi Dr. Öğretim üyesi Gökhan İnat olmak üzere Cavit Sivrinin öncülük yaptığı proje ile başta mahalle muhtarı Bahri Bozok ve mahalle sakinlerinin hazırlamış oldukları ikramla son buldu.

avrupa-tip-ogrencileri-birliginden-ziyaret-1.jpgavrupa-tip-ogrencileri-birliginden-ziyaret2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.