Av. Hüseyin Acar İYİ Parti'den Aday Adaylığını Açıkladı

Av. Hüseyin Acar İYİ Parti Samsun Milletvekili A. Adaylığını İYİ Parti Samsun İl Başkanlığında  açıkladı.

A+A-

Av. Hüseyin Acar İYİ Parti Samsun Milletvekili A. Adaylığını İYİ Parti Samsun İl Başkanlığında  açıkladı.
İlk olarak İYİ  Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy bir konuşma yaparak seçim süreci ile ilgili bilgiler aktardı.
14 Mayıs'ta yapılacak olan Milletvekilliği seçimi için 28 dönem İYİ Parti Samsun Milletvekili A. adaylığını açıklayan Av.Hüseyin Acar yaptığı konuşmada, "İl Başkanım, İlçe Başkanlarım…. İYİ PARTİ Teşkilat mensuplarımız…Belediye Meclis Üyelerimiz,  Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcilerimiz, Muhtarlarımız.Hanımefendiler, Beyefendiler, Genç Kardeşlerimiz.Yazılı ve Görsel Basın.Mensuplarımız…
AZİZ SAMSUNLULAR. Hepinizi Saygıyla Selamlıyorum…
Öncelikle bugün Çanakkale Zaferinin 108. Yıl dönümü olması vesilesiyle aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum; Kısa bir süre önce ülkemizin yaşamış olduğu deprem felaketi vesilesiyle hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, hayatta olanlara da Rabbimden selamet ve şifalar niyaz ediyorum.
Muhterem Hazirun…
İYİ PARTİ olarak İYİ bir TÜRKİYE için Yüce Türk Milletine müracaat ediyoruz. 
 İYİ insanları insanlık tarihine armağan etmiş bir milletiz.
İyiliği emreden, kötülüğü yasaklayan bir dinin mensuplarıyız.
Ecdadımız da 1000 yıldır iyiliği, adaleti hâkim kılarak dünyaya hükmetmişlerdir.
Hoca Ahmet Yesevi, Mevlâna, Hacı Bektaş-ı Veli, Yunus Emre ve daha niceleri bu milletin iyi insanları arasından yetişti.
Onlar insanlara iyiliği, iyi insan olmayı öğütlediler. İyiliğin peşinden koştular.
İyi insanlar bu toprakları onurlandırdıktan sonra bu topraklardan o büyük Osmanlı Devleti doğdu.
Bu devlet büyüdü, üç kıtaya hâkim oldu.
‘Yaratılanı severim, yaratandan ötürü’ diyerek, gittiği yerlere sevgi kültürünü götürdü…
Kuvayi Milliye Ruhunun Lideri, Türk Milletinin ebedi önderi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün evlatları olan Bizler, bu değerlerle yola çıkıyoruz.
İyi insanlar iyi bir Türkiye için bir araya gelecek ve ‘TÜRKİYE İYİ OLACAK’; Milletimize inanıyor ve güveniyoruz.
Zor dönem ve süreçlerden geçtiğimizin farkındayız.
Gençlerimize iş, Kadınlarımıza yaşam hakkı ve eşitlik, Yaşlılarımıza huzur, güven ve bakım imkânı, Çocuklarımıza neşe, mutluluk ve sağlık, Milletimize birlik ve beraberlik getirmek için yola çıkıyoruz.
Parti olarak iktidarı hedefledik. Samsun’da iktidara gidecek yol haritası ve politikaları belirleyeceğiz.
Bu uğurda bütün gücümüzle çalışmaya hazırız.
Yeni dönemi bütün enerjimiz ve bütün heyecanımızla karşılamaya hazırız.

Şimdi İYİ çalışma zamanı.  
Bu noktada en önemli ilkemiz her zaman olduğu gibi ‘açıklık’ ve ‘samimiyet’ tir.
“Bu millet, bu devlet, bu ülke için gündüz oturmadan, gece uyumadan, ölesiye birlikte çalışacağız.” Seksen beş milyonuz.
Büyük bir milletiz. Büyük bir ekonomiyiz.
Çalışıyoruz ve üretiyoruz. Paylaşamıyoruz…
Hakça paylaşacağız.
Birlikte başaracağız.
Adil olacağız. Adaleti sağlayacağız…
İktidarlarını devlet eli ile rant yaratma ve üleşme üzerine bina eden, zenginlik hırsı ile gözü kamaşanların bu zenginliğin hangi yol ve yöntemler ile elde edildiğinin hesabını soracağız. 
Fil müteahhit ile mücahidi ayıracağız.
Haklının yanında, diktatörün karşısında olacağız…
Aynı türkülerle oynayan, eğlenen, evlenen; Aynı acıları paylaşan; Aynı ekmeği bölüşen; Aynı türkülerle ağlayan biz değil miyiz?
Farklılıklarımızı değil, ortak yanlarımızı öne çıkaracağız.
Farklılıklarımızı göreceğiz.
İyi bir SAMSUN için buradayız.
İyi bir TÜRKİYE için Millet İttifakındayız.
İyi bir TÜRKİYE için yola çıkıyoruz.      
Sizlerin teveccühü ve Sayın Genel Başkanımız Meral AKŞENER’in takdirleri ile vekaletiniz inşallah bizde olursa kıymetli halkımıza hizmet etmenin onurunu yaşamış olacağım.
Derdimiz sevdalı olduğumuz bu toprakların onurlu insanlarına hizmettir. Bu hizmetler konusunda ecdadımıza karşı borcumuz, gelecek nesillerimize karşı görevimiz olduğunun bilinciyle 28. Dönem İYİ PARTİ Samsun Milletvekili Aday Adayı olarak Hemşerilerimizin; Aziz Samsunluların desteklerine talibim.
Bu vesile ile İYİ PARTİ aday adayları arkadaşlarımıza ve aday olarak seçilecek diğer partilerden arkadaşlara da buradan tebriklerimi iletiyor, seçim sürecinin huzur ve barış içerisinde geçmesini temenni ediyor; Aziz halkımıza, Samsunlulara, Siz Değerli Basın Mensuplarına Saygılarımı Sunuyorum. "diyerek sözlerini tamamladı
Av. Hüseyin Acar'ın İYİ Parti Samsun Milletvekili A.Adaylığı için yapılan toplantıya ayrıca İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy, İYİ Parti ilçe başkanları, Yönetimleri ve çok sayıda partili, partisiz vatandaş katıldı.

av-huseyin-acar-iyi-partiden-aday-adayligini-acikladiav-huseyin-acar-iyi-partiden-aday-adayligini-acikladi.pngav-huseyin-acar-iyi-partiden-aday-adayligini-acikladi.pngav-huseyin-acar-iyi-partiden-aday-adayligini-acikladi-001.pngav-huseyin-acar-iyi-partiden-aday-adayligini-acikladi-002.pngav-huseyin-acar-iyi-partiden-aday-adayligini-acikladi-003.pngav-huseyin-acar-iyi-partiden-aday-adayligini-acikladi-004.pngav-huseyin-acar-iyi-partiden-aday-adayligini-acikladi-005.pngav-huseyin-acar-iyi-partiden-aday-adayligini-acikladi-006.pngav-huseyin-acar-iyi-partiden-aday-adayligini-acikladi-007.pngav-huseyin-acar-iyi-partiden-aday-adayligini-acikladi-008.pngav-huseyin-acar-iyi-partiden-aday-adayligini-acikladiav-huseyin-acar-iyi-partiden-aday-adayligini-acikladi-002.pngav-huseyin-acar-iyi-partiden-aday-adayligini-acikladi-013.pngav-huseyin-acar-iyi-partiden-aday-adayligini-acikladi-014.pngav-huseyin-acar-iyi-partiden-aday-adayligini-acikladi-015.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum