‘Atatürk ilham kaynağı olmaya devam edecektir'

‘Atatürk ilham kaynağı olmaya devam edecektir'

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, Atatürk’ün 77. vefat yıl dönümünde bir mesaj yayınladı.

A+A-

Süslü, 'Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran, vatanı, milleti için her şeyi yapabileceğini ispatlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk hepimiz için ilham kaynağı olmaya devam edecektir' dedi

 

KAHRAMAN, DAHİ BİR KOMUTAN

Başkan Ömer Süslü, Atatürk’ün vefat yıldönümü münasebetiyle yayınladığı mesajda “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının üzerinden 77 yıl geçmiş bulunmaktadır. Merhum Atatürk; Türk milletinin kudret ve haşmetinden aldığı güçle, sömürgeci güçlere karşı verilen istiklal mücadelesinin hazırlayıcısı ve uygulayıcısı olarak, Türk tarihinin şahit olduğu kahraman ve dahi bir komutan, Dünya tarihinde çok önemli bir yere sahip büyük bir devlet adamıdır. Vatanımızı parçalamaya yeltenenleri, büyük milletimizin binlerce yılda oluşturduğu maddi ve manevi haklarını çiğneme cüreti gösterenleri geldikleri gibi gönderen milli iradeye liderlik yapan Mustafa Kemal Atatürk, her Türk vatandaşının, Dünyada yaşayan her Türk’ün övünç kaynağı olmaya devam edecektir.” diye konuştu.

 

İLHAM KAYNAĞI OLMAYA DEVAM EDECEKTİR

Başkan Süslü konuşmasını şöyle tamamladı; “Böylesine muhteşem bir lideri ve hizmetlerini elbette sayfalara sığdırmak mümkün değildir. Ama bu vesileyle ifade etmek isterim ki; Türk milletinin en bunalımlı bir zamanında ortaya çıkan, azim ve kararlılığı, fedakârlık ve cefakârlığı ile bütün dikkatleri üzerine toplayan, imparatorluk küllerinden Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran, vatanı, milleti için her şeyi yapabileceğini ispatlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk hepimiz için örnek ve ilham kaynağı olmaya devam edecektir. Her hâl ve şartta Atatürk’ün eserlerine ve ülkülerine sahip çıkmanın milli bir görev olduğu açıktır. Türk milleti var oldukça, bağımsızlık ve özgürlüğe, medeniyet ve refaha giden yolda aziz milletimize sonsuza kadar rehber ve ışık olmaya devam edecek olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin Kurucusu Başbuğ Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi hatırası önünde tazimle eğiliyor, Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun! Ne mutlu Türküm diyene” 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.