Atakum'da 28 Proje İçin Toplu Açılış

Atakum'da 28 Proje İçin Toplu Açılış

Atakum Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 28 proje için gerçekleştirilen toplu açılış töreninde konuşan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Atakum artık proje kenti oldu. Birbirinden önemi projelerin devamı için, tüm hemşerilerimizden Cumhur İttifa

A+A-
Atakum Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 28 yeni proje için toplu açılış töreni düzenlendi. Atakum Belediyesi Aqua Park önünde gerçekleştirilen açılış törenine, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ile çok sayıda STK temsilsici ve vatandaşlar katıldı. Akarsu Rekraasyon Alanı, Muhsin Yazıcıoğlu Parkı ve Spor Tesisleri, Alparslan Türkeş Parkı, İhsan Kalkavan Parkı, 7 yeni Halı Saha, Yeni Mahalle Aksem Hanımlar Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi, Yeni Mahalle Aqua Park ve yeni 7 Köy Konağının açılışları, toplu açılış töreni ile gerçekleştirildi.
 
ATAKUM’DA AK BELEDİYECİLİK SÜRMELİ
Atakum İlçesinde göreve geldikleri ilk günden itibaren, ilçenin öncelikli eksiklerinin giderilmesi ve daha da yaşanılabilir bir hale gelmesi için mücadele ettiklerini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Bugün burada büyük bir gurur yaşıyoruz. Görev sürecimin son gününde dahi, Atakumlu hemşehrilerimiz için çalışıyor, açılışlarımızı gerçekleştirerek projelerimizi hizmetlerine sunuyoruz. AK Belediyecilik, proje belediyeciliği demektir. 5 yılda 87 proje hayata geçirerek, AK Belediyeciliğin en başarılı örneklerinden birisi olduk. İnanıyorum ki önümüzdeki dönemde de Cumhur İttifakımızın adayı olan Zihni Şahin, aynı heyecan içerisinde Atakumlu hemşerilerimize hizmet edecektir. Milletimiz kararını vermiş, sandığın başına gidip, Atakum İlçesinde AK Belediyeciliğin önümüzdeki dönemde de sürmesi için oyunu vermeyi bekliyor” dedi.
 
BAŞKAN TAŞÇI’YA TEŞEKKÜR
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya, gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı teşekkür eden AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, “Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, görev sürecinde başarılı işlere imza atmış bir yol arkadaşımızdır. Görev süresinin dolmasına sayılı saatler kala bile, halkına hizmet sunan Başkan Taşçı’ya teşekkür ediyorum. AK Parti ile birlikte ülkemize, AK Belediyecilik anlayışı geldi. İşte bu anlayışın en güzel örneklerini yaşadığımız Atakum’da önümüzdeki dönemde de Zihni Şahin ile bu örnekleri göreceğimize olan inancım tamdır” diye konuştu.
 
ATAKUM İÇİN YENİ PROJELER GELİYOR
Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Atakum Belediye Başkan Adayı Zihni Şahin ise konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Atakum İlçesi, Türkiye’nin en değerli, en önemli yaşam merkezlerinden birisidir. Bugün burada açılışını gerçekleştirdiğimiz projeler, çalışmalar için Başkan Taşçı’ya teşekkür ediyoruz. Bu bir bayrak yarışı. Sizlerin desteğiyle, Atakum Belediye Başkanlığı görevini devraldığımızda, ben de hizmet bayrağını daha ileriye taşımak için çalışacağım. Birbirinden önemli projeler, kapsamlı çalışmalarla dolu bir 5 yıl daha, Atakum İlçesini bekliyor” şeklinde konuştu.
 
AÇILIŞA YOĞUN İLGİ
Gerçekleştirilen açılış törenine, Yol-İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı İbrahim Uzun, Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü İbrahim Güven, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Şener Aydın, Atakum Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü İbrahim Demirkıran,  Yabancılar Pazarı Odası Başkanı Olcay İnanç, Samsun Oto Galericiler Sitesi Başkanı İbrahim Kınık ile çok sayıda STK temsilcisi katıldı. 28 projenin yer aldığı açılış töreninde, kurdeleyi davetlilerle birlikte kesen Milletvekili Kırcalı, Başkan Taşçı ve Başkan Şahin, daha sonra uzun süre programa katılan davetlilerle sohbet etti.

atakumda-28-proje-icin-toplu-acilis-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.