ASLAN YILDIRIM’A MHP GENEL MERKEZİNDE SICAK KARŞILAMA

ASLAN YILDIRIM’A MHP GENEL MERKEZİNDE SICAK KARŞILAMA

Milliyetçi Hareket Partisi Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Aslan Yıldırım ve ekibi Ankara’da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüştü.

A+A-
Görüşmede MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile 30 Mart 2014 yerel seçimleriyle ilgili olarak fikir alış verişinde bulunduklarını belirten Milliyetçi Hareket Partisi Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Aslan Yıldırım,’’Sayın Genel başkanımız Devlet Bahçeli bey bizi her zamanki nezaket ve beyefendiliği ile ağırladı yerel seçimlerle ilgili görüş ve talimatlarını aldık. Bilge liderimiz AKP ye emanet olarak verdiğimiz Bafra Belediyesini mutlaka geri almamızı ve Bafra halkına hak ettiği hizmetlerin verilmesini istedi. Bafra'nın MHP ve kendisi için çok büyük önem taşıdığını ifade eden genel başkanımıza bizde emaneti geri almak için elimizden gelen her şeyi yapacağımız sözünü verdik. Liderimiz Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ Bütün Bafralı Hemşerilerimizi selam ve sevgilerini iletmemizi söyledi bu vesileyle sizler aracılığıyla buradan tüm Bafralı hemşerilerimize iletiyoruz.’’dedi.

Aslan Konuşmasına,’’Daha sonra teşkilatlardan sorumlu Genel başkan yardımcımız Sayın Şefkat Çetin'i makamında ziyaret ettik, benzer konuları kendisi ile paylaşıp Bafra belediyesini Milliyetçi Hareket Partisine kazandıracağımız sözünü verdik. Her ne şartta olursa olsun hangi arkadaşımız aday olursa olsun bizimle veya bir başka arkadaşımızla Ülkücü harekette çok önemli yeri olan Bafra'nın Belediyesinin burçlarına Üç Hilalli Bayrağı asacağız. Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcımız Sayın Sadir Durmaz'ı genel merkez'de ziyaret ettik.
Aday Adaylığınızı açıklamanız Milliyetçi Hareket Partisi ve Bafra'lı lar için hayırlı olmasını dileyerek, bundan dolayı bizi ve ekibimizi tebrik ettiğini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Bafra Belediye Başkan Aday Adayı Aslan Yıldırım Bafra halkının selamını getirdik,huzurlarınıza geldik çok sıcak ve samimi duygularla karşıladığınız için ben ve arkadaşlarım adına sizlere minnetlerimizi sunuyoruz diyerek genel merkezden ayrılıyoruz.’’diyerek sözlerini tamamladı.

2.20130905150441.jpg3.20130905150452.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.