Aslan Koparan BBP Bafra İlçe Başkanlığına Atandı

Aslan Koparan BBP Bafra İlçe Başkanlığına Atandı

Büyük Birlik Partisine Samsun’da yapılan bir törenle büyük bir katılım gerçekleşti. 

A+A-

Büyük Birlik Partisine Samsun’da yapılan bir törenle büyük bir katılım gerçekleşti. 
Samsun’da yapılan tören öncesi İş İnsanı Aslan Koparan’a rozeti takılarak , mazbatası  sunularak Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra İlçe Başkanlığı görevine ataması yapıldı.
BBP Bafra İlçe Başkanı Aslan Koparan atamada yaptığı konuşmada ,’’Büyük Birlik Partisi'nin Vizyonu; Milliyetçi, Maneviyatçı, Demokrat, Vatansever, Tam Bağımsız Güçlü Türkiye Ülküsü'dür.Tabii kalıcı olan davadır, harekettir, misyondur. Onun için biz, bu davaya, bu misyona, bu fikre bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlerle birlikte çok güçlü bir şekilde sahip çıkacağız.Beni bu anlamlı göreve layık gören başta BBP Genel Başkanı sayın Mustafa Destici, BBP MKYK üyesi sayın Bahadır Şahin, BBP Samsun İl Başkanı sayın Ünsal Tokuç’a ve BBP’ne gönül vermiş tüm dava arkadaşlarımıza en başta teveccühleri  için şükranlarımı sunuyorum. Şehit Liderimiz merhum Muhsin Yazıcıoğlu başkanımızın emanetini taşıyoruz.’’diyerek sözlerini tamamladı.
BBP Samsun İl Başkanı Ünsal Tokuç yaptığı konuşmada,’’ Ebedi liderimiz Dava adamı Merhum Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun yolundan ilerlemeye devam edeceğiz. BBP Türk milletinin, ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünün, kalkınmasının, demokrasinin ve saygın bir devlet haline gelmesinin sigortasıdır. BBP hiçbir dönem bu çizgisinden sapmamıştır. Bu büyük yürüyüşün gönül kervanına katılan arkadaşlarımızın ve bu akşam BBP Bafra İlçe Başkanlığına atanan dava arkadaşımız Aslan Koparan’ın  siyasi mücadelemize büyük bir kuvvet katacağına gönülden inanıyorum. Bu kutlu davaya hizmet etmek ve bu necip milletin dualarını alabilmek için yola revan olduk. Mevla’m yar ve yardımcımız olsun, vakit birlik vakti rabbim utandırmasın.’’dedi.


BBP MKYK Üyesi Bahadır Şahin ise,’’Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı sayın Mustafa Destici’nin tensipleriyle Büyük Birlik Partisi Bafra İlçe Başkanlığına Aslan Koparan atanmıştır. Bu akşam burada katılım rozetini takmaktan, mazbatasını vermekten büyük onur ve gurur duyuyoruz. BBP Bafra İlçe Başkanlığına ataması yapılan Aslan Koparan ile birlikte bu akşam BBP’ye  50 kişilik katılım olmuştur.
Partiye katılanlara BBP MKYK üyesi olarak ben ve  BBP Samsun İl Başkanı Ünsal Tokuç  ve BBP Samsun il yönetimi tarafından rozetleri takılmıştır. Büyük Birlik Partimize yeni katılanlardan dolayı çok mutluluk duymaktayız. Bafra’da önümüzdeki haftada partimize 250 kişilik katılım olacağını ve bununla birlikte hem yerel seçimlere hazırlık için hem de önümüzdeki seçimler için partimiz ve milletimiz için daha hayırlı olacağını belirtmek isterim.  Programda BBP Bafra İlçe Başkanlığına atanan Bafralı Aslan Koparan başkanımızın 20 yıldır İstanbul’da İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF)’in çatısı altında İstanbul Bafra Gazibeyliler Köyü Dernek Başkanlığı ve diğer görevlerde bulunmasından dolayı bizleri yalnız bırakmayan İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu (BADEF) Genel Başkanı Mustafa Hacıoğlu’na, İstanbul Samsunlu Genç İş İnsanları Derneği (İSGİD) Genel Başkanı Fatih Aşcı ve yönetimine, İstanbul Bafraspor Kulübü Başkanı Murat Yıldız’a, İstanbullu iş insanlarına, dernek başkanlarına, Samsunlu İş İnsanı Türkel Yüksel’e ve tüm katılım sağlayanlara en kalbi şükranlarımızı sunuyoruz.
Büyük Birlik, Türkiye’de, aklıselimin, yani “Hüküm ve kararlarında doğruyu yanlıştan, iyiyi kötüden ayıran akıl ve sağduyu”nun buluşma noktasıdır. Milletimizin, sadece millete, sadece milletin değerlerine sırtını dayayan; Türk Milleti’nin tarihi misyonuna bağlı; dünya Türklüğünün birliği vizyonuna sahip; küresel emperyalizmin tüm dünyayı sömüren global politikalarının karşısında milletine kalkan olacak bir siyasi anlayışa ihtiyacı var. Bize ihtiyacı var.Biz varız. Alperenler var.
Türkiye’nin ihtilaf yaşadığı her ülkenin, Türkiye’nin mücadele ettiği her terör örgütünün, Türkiye’de bir yönetim değişikliği gerçekleştirmeye heves ettiği; milliyetçiliğin, Müslümanlığın, değerlerimize sahip çıkmanın, hatta aileyi korumanın şeytanlaştırıldığı şartlarda; kimliğimize, inançlarımıza, ülkemize, milletimize sahip çıkarak bir olmanın, birlik olmanın, birlikte güçlü olmanın ve birlikte geleceğe uzanmanın mücadelesini veriyoruz.
Yeni yüzyılda, hep birlikte, yeni yüzyıla daha büyük ve güçlü adımlar atacak, birlikte daha büyük başarılar kazanacağız. Allah’ın izni, aziz milletimizin azmiyle.Her türlü engelleme girişimi, saldırı ve tuzaklara rağmen 21. Yüzyıl Türk Asrı olacaktır.
Dünya üzerindeki Türk varlığının birlik ve dayanışması için, kurulduğumuz günden bugüne aynı inanç, kararlılık ve azimle mücadele ettik, mücadele etmeye devam edeceğiz. Parçalanmaya çalışılan ülkemizin, dünya Türklüğünün var olma mücadelesinde sahip olduğu önemin de her zaman farkında olduk.
Milletimizi bölüp parçalamak için tuzak üstüne tuzak kuranlara karşı, hep uyanık olacağız. Kurdukları oyun ve tuzakları bozduk, bozmaya devam edeceğiz.Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne, milletimizin birliğine, insanlarımızın hak ve menfaatlerine karşı yapılacak olan her türlü saldırı girişimine karşı,aşılmaz bir kale gibi durduk, durmaya devam edeceğiz. En büyük varlığımız ve zenginliğimiz olan vatandaşlarımıza, özellikle de gençlerimize sahip çıkacağız.
21. Yüzyılın Türk Asrı olmasını sağlayacağız. Bunu başarmak için daha çok çalışacağız, daha çok üreteceğiz, akıl ve bilgiyle hareket edecek, elimizdeki imkânları en verimli olacak şekilde kullanacak ve mutlaka başaracağız.’’dedi.
Konuşmaların ardından ise BBP’sine katılım sağlayanlara rozetleri takılarak hayırlı olsun temennisinde bulunuldu.
Program anı fotoğraflarının çekimi sonrası son buldu.aslan-koparan-bbp-bafra-ilce-baskanligina-atandi5.jpgaslan-koparan-bbp-bafra-ilce-baskanligina-atandi2.jpgaslan-koparan-bbp-bafra-ilce-baskanligina-atandi3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.