BAŞKAN DEMİRTAŞ;HALKIMIZLA BİRLİKTE OLMAYI ÖNEMSİYORUZ

BAŞKAN DEMİRTAŞ;HALKIMIZLA BİRLİKTE OLMAYI ÖNEMSİYORUZ

Mevlid Kandili münasebetiyle İlkadım Belediyesi tarafından ilçe genelindeki camilerde kandil simidi dağıtıldı.

A+A-

Manevi atmosferin yoğun olduğu geceyi Oğuztürkleri Camisinde vatandaşlarla paylaşan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, vatandaşlara lokma dağıttı.

Hz. Muhammed’in (S.A.V)  dünya’ya teşrif ettiği, insanlığın dirilişine ve karanlığın aydınlığa çıkışına vesile olan günü kutlayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş lokma döktürdü. Oğuztürkleri Camisinde lokma dağıtımına katılan Başkan Demirtaş günün anlam ve önemini vurgularken tüm mahalle sakinlerinin Mevlid Kandili’ni kutladı.

‘’El ele gönül gönüle tüm hizmetlerde rabbim bizleri buluştursun’’

Lokma dağıtımının dini günlerde Müslümanların en güzel geleneklerinden biri olduğunu söyleyen ve vatandaşlara kendi elleriyle lokma dağıtan Başkan Demirtaş; Gün birlik, beraberlik günü. Milli ve manevi günlerimizde halkımızla birlikte olmayı önemsiyoruz. Bu mübarek günde biz de Müslümanlığın en güzel geleneklerinden biri olan lokma dağıtımını yaptık. Rabbim inşallah bizleri Peygamber Efendimizin şefaatine nail eylesin. Al bayrağımız kıyamete kadar gökyüzünde dalgalansın, el ele gönül gönüle güzel hizmetlerde Rabbim bizleri buluştursun’’ diye konuştu. Başkan Demirtaş  daha sonra vatandaşlarla sohbet etti.

İlkadım Haber

lkadim-belediyesi-02-003.JPGlkadim-belediyesi-03-006.JPGlkadim-belediyesi-05.JPGlkadim-belediyesi-06.JPGlkadim-belediyesi-07.JPGlkadim-belediyesi-08.JPGlkadim-belediyesi-09.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.