Aşırı yağmur imalathaneyi su altında bıraktı

Aşırı yağmur imalathaneyi su altında bıraktı

Samsun Sinop Yolu üzerinde Tütüncüler Köyü mevkisinde bulunan KCB Boya imalathanesini su bastı.

A+A-

İmalathanenin bulunduğu yeri ve imalathanenin üretim yapılan kısmı yağan aşırı yağmur nedeniyle su altında kalırken, su seviyesini 1-1.5 metre yüksekliğe ulaştığı görüldü. KCB Boya`nın Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Kocabaş, “Gördüğünüz gibi imalathanemiz mahvoldu. Suyun yükselmesi imalathanede ki bütün ham maddeyi dışarıya çıkardı. Dere yatağının bir kilometre aşağısından ham madde topladık. Devlet yetkililerinden, belediyeden yardım talebinde bulunduk. İtfaiye istedik, burada ki balçığı dışarı akıtabilmek için. Kimse bize yardımcı olmadı. Biz kimseden para talebinde bulunmadık. Sadece itfaiye vb. gibi yardım talebinde bulunuyoruz” dedi.

 

Her zaman halkının yanında olması gereken Büyükşehir Belediyesi`nden itfaiye yardımı istediklerini belirten Kocabaş, “Bir itfaiye bile yollamadılar. Büyükşehir yanımızda durmadı ama Bafra Belediyesi bu konuda bize yardımcı olacak” dedi. 

bafra-itfaiye2.jpgbafra-itfaiye3.jpgbafra-itfaiye4.jpgbafra-itfaiye5.jpgbafra-itfaiye-7.jpgbafra-itfaiye-8.jpgbafra-itfaiye-10.jpgbafra-itfaiye-11.jpgbafra-itfaiye9.jpg

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.