Asfalt Çalışmaları Tam Gaz Devam Ediyor

Asfalt Çalışmaları Tam Gaz Devam Ediyor

Bafra Belediyesi Asfalt Çalışmaları Tam Gaz Devam Ediyor.

A+A-

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin döneminde 3 yıl içinde Asfalt Şantiyesi ve plenti tesisinin kurulması, asfalt bakım ve onarım aracının, asfalt serme makinesi ve 3 adet silindirin alınması ile Bafra Belediyesi tam teşekküllü olarak asfaltlama imkânlarına kavuştu.  Bunlarla birlikte doğal gaz dağıtım hattı ve servis bağlantılarına paralel olarak yaz mevsiminin de gelmesiyle sıcak asfalt yapım çalışmaları başladı.

 

Asfalt çalışmalarına doğal gaz dağıtım hattı ve servis bağlantılarının bittiği Emirefendi Mahallemize ait cadde sokaklarda bütün hızıyla devam ediyor.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin şunları söyledi: “Bafra’mız çevre dostu ve temiz bir yakıt olan doğalgaza kavuşacak. Geçen yıl ve bu yıl doğal gaz dağıtım hattı ve evlere servis bağlantıları yanında Telekom, Yedaş ve Belediyemizin de 20.000 metre civarında alt yapı çalışmaları yapıldı. Bu hizmetler sırasında yollarımız bozuldu. Kış mevsimi nedeniyle ve çalışmalar da bitmeden asfalt çalışmaları yapmadık. Bozulan yollarımızda oluşan çukurlar, toz ve çamurlar nedeniyle vatandaşlarımız mağdur oldu. Vatandaşlarımızın anlayışına teşekkür ediyorum.  Bu çalışmalar devam ederken biz de asfalt konusunda 2.000.000 TL tesis ve makine yatırımı yaptık. Şimdi 1.500.000 TL daha yatırım yaparak asfaltlama çalışmalarına başladık. Doğalgaz dağıtım hattı yanında evlere servis bağlantılarının bittiği yerlerde asfaltlama çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Yaz boyunca asfaltlama ve kaldırım çalışmalarımız devam edecek. Ben vatandaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum.“ dedi.

 

asfalt-serme-(2).jpgasfalt-serme-(3).jpgasfalt-serme-(4).jpgasfalt-serme-(5).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.