ASFALT ÇALIŞMALARI GECE-GÜNDÜZ DEVAM EDİYOR

ASFALT ÇALIŞMALARI GECE-GÜNDÜZ DEVAM EDİYOR

Bafra Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2013 yılı içerisinde gerçekleştirdiği asfalt ve kaldırım çalışmaları ile dikkat çekiyor.

A+A-

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılan asfalt çalışmalarında 2013 yılı başından bu güne kadar 45 bin ton asfalt serimi yapıldı.

 

Yine Ocak 2013’den itibaren 33 bin m2 de kaldırım parke taşı döşendi.

 

Bafra Belediyesince oldukça önemsenen ve Asri mezarlık önünden cumhuriyet meydanına kadar uzanacak olan Gençlik caddesi projesinde ise kaldırım çalışması biten yerlerde asfalt çalışmaları sürüyor.

Bafra Belediyesi ekipleri asfalt çalışmalarına gece saatlerinde de devam ediyor.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yerinde incelediği çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alıyor ve çevre sakinleriyle sık sık bilgi alışverişinde bulunuyor.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, asfalt ve kaldırım çalışmalarını gerçekleştiren ekibin motivasyonu yüksek tutacak uygulamaları hayata geçirirken, bir günde gerçekleştirilen 1500 ton asfalt serimi söz konusu yaklaşımın meyvesini görmek açısından oldukça önemli.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin “Asfalt ve kaldırım çalışmalarımızda yoğun bir mesai ortaya koyuyoruz. Ekiplerimiz kaldırım çalışmalarının bittiği noktalarda asfalt serimi işlemini yoğun bir tempo ile gerçekleştiriyor. Çalışmalarımız gece belirli saatlere kadar sürdürerek bir an önce bitirme arzusundayız.2013 yılı başından bu güne kadar 45 bin ton asfalt,33 bin m2 ise kaldırım parke taşı döşendi. Asfaltta geldiğimiz nokta ortada. Üstelik söz konusu rakamlar içerisinde ilçe genelinde sürdüğümüz yama çalışmaları yer almıyor. Hava şartları elverdiği sürece hedefimiz yıl sonuna kadar 55 bin ton asfalt serimi gerçekleştireceğiz. Bir günde 1500 ton asfalt serimi gerçekleştirmemiş olmamız bu konudaki hassasiyetimizi ortaya koyuyor. Asfalt çalışmalarımız da Görev süremiz içerisinde hayata geçirdiğimiz asfalt şantiyesi ve plenti,Kaldırım alışmalarımızda ise Parke taşı üretim tesisimizin ne denli isabetli uygulamalar olduğu gerçeğini ön plana çıkarıyor” dedi.

asfalt-cal-(1).jpgasfalt-cal-(2).jpgasfalt-cal-(3).jpgasfalt-cal-(5).jpgasfalt-cal-(10).jpgasfalt-cal-(12).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.