ASDEF’DEN BAŞKAN ŞAHİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ASDEF’DEN BAŞKAN ŞAHİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ankara Samsun Dernekler Federasyonu Genel Başkanı ve Yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

A+A-

Samsun Büyük Şehir Belediye Başkanı Zihni Şahin' i makamında ziyaret eden ASDEF Başkan ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Şahin’i tebrik ederken hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Ziyarette konuşan ASDEF Başkanı Nejdet Gökçe, “Samsun büyükşehir belediye başkanı olan, Bafra belediye başkanı Zihni Şahin beye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Samsun gibi bir büyükşehrin belediye başkanı olan, Zihni Şahin beye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendilerine başarı dileklerimizi ilettik. Bizler Ankara’da bulunan işadamları olarak Samsun için yapılacak olan her faaliyette kendisinin yanında olduğumuzu ilettik. Yaşanabilir bir Samsun için her zaman göreve hazırız.”

Büyükşehir Belediye Başkan ı Şahin ise, “ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Samsun için bizlerin yanında olan başta ASDEF başkan ve yönetimine tüm Samsunlulara şükranlarımı sunuyorum.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.