ASARCIK PANAYIRINDA BAŞKAN ŞAHİNE YOĞUN İLGİ

ASARCIK PANAYIRINDA BAŞKAN ŞAHİNE YOĞUN İLGİ

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin katıldığı Asarcık Panayırında yoğun ilgiyle karşılandı.

A+A-

Geleneksel olarak gerçekleştirilen ve bu yıl 70.si yapılan Asarcık Panayırına Başkan Şahin,panayırı takip etmek üzere gelen vatandaşların kendisine karşı gösterilen yakın ilgi ve sevgi gösterilerinden oldukça memnun oldu.

Asarcık Belediye Başkanı İbrahim Yüce ev sahipliğinde gerçekleştirilen Geleneksel 70. Asarcık Panayırına,Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dandar ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Töngeldağ mevkiinde yapılan 70.Asarcık Panayırı kapsamında gerçekleştirilen yağlı güreşler ve at yarışları katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi.

Söz konuş panayırda ev sahipleri ve katılımcılar tarafından kendisine gösterilen ilgiden dolayı oldukça mutlu olduğunu ifade eden Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin;” Kendilerine teşekkür ediyorum. Geleneklerimize sahip çıkmamız bu günün kültürünü gelecek nesillere aktarmamız açısından oldukça önemli.” Dedi.

1.20130915225759.jpgasarcik-panayiri-(2).jpgasarcik-panayiri-(3).20130915225857.jpgasarcik-panayiri-(4).jpgasarcik-panayiri-(5).jpgasarcik-panayiri-(6).jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.