'ARTIK İCRAAT VAKTİ'

'ARTIK İCRAAT VAKTİ'

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilk ziyaretini Samsun Valisi Osman Kaymak'a gerçekleştirdi.

A+A-

Şehrimizin kalkınması için çalışacağız

 

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilk ziyaretini Samsun Valisi Osman Kaymak'a gerçekleştirdi. Vali Kaymak'ın tebrik ettiği ve başarı dilediği Başkan Sandıkçı, “İstişare içerinde şehrimizin kalkınması ve gelişmesi için çalışacağız" dedi.

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Samsun Valisi Osman Kaymak'ı makamında ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette Vali Kaymak, geçtiğimiz yerel seçimlerde Belediye Başkanı seçilen Sandıkçı'yı tebrik ederken, yeni görevinde başarı diledi. Ortak akla ve kurumlar arası işbirliğine işaret eden Başkan Sandıkçı da, ilçenin her alanda kalkınması için kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde olacaklarını söyledi.

'BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ'

Canik'in kalkınması ve gelişmesi için çalışacaklarını ifade eden Başkan Sandıkçı, "Şehrin gelişmesi için kurumların işbirliği yapması çok önemli. Bu noktada şehrimizin menfaatleri için daima iş birliği içinde olacağız. Özellikle yeni projeler ve hedefler konusunda mutlak suretle istişare içerinde Canik'in kalkınması ve gelişmesi için çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah önümüzdeki süreçte de başta Samsun Valiliğimiz olmak üzere, Büyükşehir Belediyemiz, diğer kurum ve kuruluşlarımızla koordinasyon içerisinde hareket edeceğiz" dedi.

'ARTIK İCRAAT VAKTİ'

"Artık söz bitti, icraat vakti başladı" diyen Sandıkçı, "Milletimiz bizden hizmet bekliyor. Biz de inşallah bu hizmeti en iyi şekilde yerine getireceğiz. Hep birlikte bu güzel şehre hizmet etmek bizim temel misyonumuz, temel görevimiz. Çözüm odaklı, iş bitirici bir anlayışla hizmet edeceğiz. İnşallah önümüzdeki dönemde memleketimiz için iyi işleri hep birlikte yapacağız" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Samsun Valisi Osman Kaymak da, tebrik ettiği Başkan Sandıkçı'ya yeni görevinde başarı diledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.