ANNE UMREDE OĞLU VEFAT ETTİ

ANNE UMREDE OĞLU VEFAT ETTİ

AvivaSA’nın Marmara grup müdürü Necip Tekneci dualarla defnedildi.

A+A-

Bafra Gazeteciler Cemiyet Başkanı İbrahim Alaçamlı,  Samsun Organ Nakli Bölge Koordinatörü Dr.Mehmet Kazak, Dr.Levent Kazak’ın yeğenleri AvivaSA emeklilik ve hayat A.Ş’de Marmara grup müdürü Necip Tekneci (41) genç yaşta hayata gözlerini yumdu.

10 gün önce, İstanbul Ataşehir Memorial Hastanesine şeker yüksekliği tahlili için kontrole gittiğinde burada bir anda kalp krizi geçiren Tekneci, Kalp krizi sonrası bir anda komaya girdi. Necip Tekneci aynı hastanenin yoğun bakım ünitesinde 10 gün yaşam mücadelesi verdikten sonra dün vefat etti.

Cenazesi bugün Merzifon’da kılınan öğle ve cenaze namazına müteakip alınan helallikten sonra Bafra Asri Mezarlıktaki aile kabristanlığına getirildi. Burada yapılan dini vecibeden sonra gözyaşları ve dualarla defnedildi.

Cenazeye Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, Bafra İlçe Müftüsü Bürhan Keleş, Samsun İl Sağlık Müdürü Dr.Yusuf Köksal, Bafra İlçe Sağlık Müdürü Dr.Aytaç Akın, Akbank’ın ve AvivaSA’IN Bölge sorumluları, Avukatlar, Eczacılar, Doktorlar,İşadamları, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenazede dikkat çeken bir konu ise Merhum Necip Tekneci’nin annesi Nebile Tekneci’nin Umre’de olduğu için biricik oğlu Necip Tekneci’nin vefatından şu an habersiz olduğu belirtilirken anlatılan bir konu ise herkesi duygulandırdı.

Merzifon’lu pastacı Salih Tekneciyle evli olan geçtiğimiz yıllar da eşini tüp patlaması sonucu kaybeden Nebile Teknecinin (Alaçamlı) Bu evlilikten 16 yıl çocuğu olmadı. Nebile Tekneci, Allah’dan hiçbir zaman umudunu kesmeyerek,dualar yaparak hayırlı bir evlat istedi. Allah c.c’de Nebile Teknecinin (Alaçamlı) bu duasını kabul ederek 16 yıl sonra bir erkek evlat nasip etti. Ancak,  Necip Tekneci bugün Bafra şehir kabristanlığın da son yolculuğuna uğurlanırken, anne Nebile Tekneci’de oğlunun ölümünden habersiz Umre’den iki gün sonra Merzifon’a döneceği anlatıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum