ANKARA NİYAZİ KESİM RESTORAN 2 YAŞINI KUTLADI

ANKARA NİYAZİ KESİM RESTORAN 2 YAŞINI KUTLADI

Ankara Balgat’ta 2 yıl önce açılan ve oldukça rağbet gören Niyazi Kesim Restoran kuruluş yıl dönümünü personelleriyle birlikte pasta keserek kutladı.

A+A-

İşletme sahibi Eczacı Caner Tarkan Yıldız, İşletme Müdürü Hadi İleri ve Niyazi Kesim personeli nice yıllar temennisiyle 2.yıl için pasta keserek bol kazançlı yıllar dilediler.ankara-niyazi-kesim-restoran-2-yasini-kutladi-3.jpg
Konu hakkında bir açıklama yapan Ankara Niyazi Kesim Restoran İşletmecisi Eczacı Caner Tarkan Yıldız, ‘’İlk başta 2.yılımıza girmenin gururunu yaşıyoruz.
Ankara Balgat’ta Niyazi Kesim ile birlikte ortak bir işe  imza attık. Ve Ankara Niyazi Kesim Restoranı açarak dillere destan damak zevkini sunmaya başladık. 2 yıl gibi kısa bir sürede müşterilerimizin  memnuniyet duygularından dolayı çok mutlu olduk.
Pide salonlarında müşterilere sunulmasının yanı sıra yöre insanının pazar kahvaltılarının da vazgeçilmezleri arasında yer alan Bafra pidesi, bölgenin yemek kültüründe önemli bir yer tutuyor. 
Niyazi Kesim Restoran olarak 2018 yılında gelen talepler doğrultusunda Ankara Balgat’ta 4. Şubemizi açtık  ve meşhur Bafra pidesini Ankara’da  tanıtılmasını sağladık. 
Bugün Niyazi Kesim Restoran, lezzetli ürünleri ve ürün çeşitliliğiyle tüm bölge halkına gururla hizmet vermektedir.
 Ankara’da Balgat’ta Niyazi Kesim Bafra pidesini en doğal hali ile yemek isteyenlerin buluştuğu adres Ankara şubemizdir. İlk günkü hali ile pidelerini sunan Niyazi Kesim Restoran  damak tadına önem veren müşteriler için hizmetlerine devam etmektedir.
Ayrıca restorantımızda Bafra Nokulu, Sarma Dolma, Turşu Kavurması ve çeşitli yöresel lezzetler sunulmaktadır.’’diyerek sözlerini tamamladı.ankara-niyazi-kesim-restoran-2-yasini-kutladi-3.jpgankara-niyazi-kesim-restoran-2-yasini-kutladi-1.jpg

 

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.