ANADOLU LİSESİNDEN BAŞKAN ŞAHİNE TEŞEKKÜR

ANADOLU LİSESİNDEN BAŞKAN ŞAHİN'E TEŞEKKÜR

Bafra Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği eski ve yeni başkanları,

A+A-

beraberinde okul idarecileri öğretmenleri ve öğrencileri Belediye Başkanımız Zihni Şahin’e eğitime ve Anadolu Lisesi’ne yapmış oldukları katkıdan dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

Okul Aile Birliği Eski Başkanı İnci Varış, Yeni Başkan Rafet Albayrak ve yönetim kurulu üyesi Ali Rıza Keçeli’nin hazır bulunduğu teşekkür ziyaretine Okul Müdürü Yıldıray Baş, Müdür Yardımcısı Salih Pak, Tarih Öğretmeni Osman Zeki Öğreten, öğrenciler Gamzenur Soruklu, Burcu Karagüzel, Melike Kurt, Ceren Karagöl de katıldı. Ali Kale Tesisleri’nde Belediye Meclis toplantısından önce gerçekleşen ziyaret çok sıcak bir atmosferde gerçekleşti.

 

Başkan Şahin, öğrencilerle bir müddet sohbet ettikten sonra “Gençlerimiz ülkemizin geleceğidir” diyerek onlara yapılan hizmetin bir gün mutlaka geri döneceğini belirterek, Bafra Anadolu Lisesi’nin ilçemizdeki eğitim-öğretim hayatında çok önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Öğrenciler, Başkan Şahin’e kendilerine gösterilen sıcak ilgiden dolayı teşekkür ederek bir buket çiçek sundular. Ardından Okul Aile Birliği Eski Başkanı İnci Varış Başkan Şahin’e eğitime verdiği destek ve Bafra Anadolu Lisesi’ne gösterdiği ilgiden dolayı plaket takdim etti. Başkan Şahin, kendisine takdim edilen plaketten dolayı teşekkürlerini belirterek eğitime yapılan desteklerinin devam edeceğini söyledi. Daha sonra öğrenciler ve onlara refakat eden idareci ve öğretmenler müsaade isteyerek ayrıldılar.

anadolu-lisesi-ziy-(1).jpganadolu-lisesi-ziy-(3).jpganadolu-lisesi-ziy-(4).20131113184108.jpganadolu-lisesi-ziy-(5).jpganadolu-lisesi-ziy-(6).jpganadolu-lisesi-ziy-(7).jpganadolu-lisesi-ziy-(8).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.