AmericanLIFE ,Canik Kadın Basketbol Takımının Yeni Sponsoru

AmericanLIFE ,Canik Kadın Basketbol Takımının Yeni Sponsoru

Başkan Zafer Şimşek Teşekkür Etti

A+A-

AmericanLIFE kurucu ortağı Sedat Uygun’a teşekkürlerini ileten Başkan Zafer Şimşek, takımın formasında isminin yer alacağı kurumun kendilerine büyük katkısı olacağına değindi . Kulübün, kadınlar basketbol süper ligindeki tek ilçe takımı olduğunun altını çizdi. Basın ve iş insanlarının desteğini beklediğini belirterek sözü Sedat Uygun’a verdi .

Sadece Maddi Değil Manevi Destek De Olacağız

Basın mensuplarına teşekkür ile sözlerine başlayan AmericanLIFE kurucu ortağı Sedat Uygun ‘’Kurumumuz öğrencileri ile maçlara gideceğiz , Kayseri , İzmit, Kayseri, Çankaya yada İstanbul takımları ile oynanacak deplasmanlarda da orada bulunan AmericanLIFE ailesi olarak maçlarda hazır olacağız . Maddi destek değil manevi destek de olacağız ‘’dedi .

Samsunspor da, Yabpa da, Canik de Bizim Takımımız

‘’ Sporla ilgilenenler bilir ki, bir ligden düşmesi kolay fakat orada kalması hele ki düştüğünüzde çıkması zordur. Kulübümüz Samsun Canik kadın basketbol takımımız, süper ligde bunu bu zamana kadar kendi imkanları ile başarmıştır. Zamanında birilerinin dediği yanlış kelimeler yüzünden tüm Canik camiasına negatifi yüklemek haksızlıktır . Samsunspor bizim sevdamız . Yabpa Kadın futbol takımımızla da gurur duyuyoruz . Kadıköyden ,Türktelekomspor’a amatör takımlarımızda da dahil ayırt etmeden hepsinin başarısıyla nasıl gurur duyuyorsak aynı şekilde sahip çıkmalıyız . Buradan iş insanı arkadaşlarıma seslenmek istiyorum . Canik Basketbol takımı Süper Ligdeki tek takımımız ve biz sahip çıkmalıyız .

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.