ALTINYAPRAK SAKİNLERİNDEN BAŞKAN ŞAHİNE TEŞEKKÜR

ALTINYAPRAK SAKİNLERİNDEN BAŞKAN ŞAHİN'E TEŞEKKÜR

Bafra’nın Altınyaprak Mahallesinde bulunan vatandaşlar, gerçekleştirilen hizmetlerden ötürü Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin’e teşekkür etti.

A+A-

Mahalle sınırları içerisinde Bafra Belediyesi ekiplerince gerçekleştirilen asfalt,kaldırım,çevre düzenlemesi çalışmalardan oldukça mutlu olduklarını ifade eden mahalle sakinleri, Başkan Şahin’i mahallelerinde misafir etti ve ikramlarda bulundular.

Altınyaprak Mahalle Muhtarı Gökhan Özay ve Mahalle sakinleri “Mahallemizde Bafra Belediyesince gerçekleştirilen çalışmalardan ötürü Başkanımız nezdinde, emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Başkanımızın çalışmaları yerinde incelemesi ve bilgi alması bir çok açıdan önemli.” Dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin “2013 Yaz sezonunda İlçemizin 21 Mahallesinde daha önceden belirlenmiş programımız dahilinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımızın gerçekleştirildiği alanlardaki vatandaşlarımızın anlayış ve hoşgörüsü bizler için çok önemli. Kendilerine teşekkür ediyorum. Altınyaprak Mahallemizde bulunan hemşehrilerimizin jestine ve misafirperverliği oldukça mutlu ediciydi. Çalışmalarımız mahalle ayrımı gözetmeksizin aynı bilinç, anlayış ve kararlılıkla devam edecek” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.