ALLAH ONLARI KAHRETSİN

ALLAH ONLARI KAHRETSİN

Tunceli’nin Ovacık ilçesinde PKK’lı bir kadın terörist tarafından başından vurularak şehit edilen Cumhuriyet Başsavcısı Murat Uzun’un ailesi, Samsun’daki mezarını ziyaret etti.

A+A-

Şehit Başsavcı Murat Uzun, dün Büyük Camii’nde düzenlenen törenin ardından İlkadım ilçesine bağlı Yukarı Avdan köyünde aile kabristanlığına defnedilmişti. Şehidin ailesi, öğle namazından sonra şehidin mezarına ziyarette bulundu. Şehit başsavcının mezarı başında eşi Cihan Uzun, annesi Ayşe Uzun, babası Hamit Uzun, kardeşleri ve yakınları dua edip, Kur'an-ı Kerim okudu. Şehidin eşinin ayakta durmakta ve konuşmakta güçlük çektiği gözlendi. 
Oğlunu öldürenleri Allah’a havale ettiğini belirten şehit başsavcının babası Hamit Uzun, “Bu olayı gerçekleştirenleri Cenabı Allah’a havale ediyorum. Cenabı Allah bunların hakkından gelsin. Bunlar bizim canımızı yaktı, Allah da onların canını yaksın. Suçsuz insanları, haksız yere bu hale getirenleri Allah kahrı perişan etsin. Biz inançlı insanlarız, bu takdiri ilahidir. Ama en çok da zorumuza giden, ağırlığını taşıyamadığımız bu kahpelerin kurşunu ile böyle toprağa gitmek. Bu bizim çok ağrımıza gitti. Bu ülke bizim ülkemiz. Murat, Türkiye’nin her tarafında görev yapmak için çıktı. Ama böyle bir şeyle karşılaştı. Bunda kimin kusuru varsa Cenabı Allah onu bildiği gibi yapsın” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.