ALKIŞLAR MİNİK BAFRA-SPORLULARA

ALKIŞLAR MİNİK BAFRA-SPORLULARA

1930 Bafraspor’un altyapı oyuncuları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile Bafra Huzurevini ziyaret ettiler.

A+A-

1930 Bafraspor alt yapısında mücadele eden minik sporcular bu gün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebeti ile Bafra Huzurevi’ne ziyaret gerçekleştirdiler.

Altyapı antrenörleri Mustafa Bulat ve Efkan Kahraman eşliğinde huzurevine giden minik sporcular ellerinde bulunan karanfilleri hayatlarını burada sürdüren babaannelere takdim ederek gönülleri fethettiler.

1930 Bafraspor Antrenörü Mustafa Bulat yaptığı açıklamada, “spor yapmak önemli. Lakin sporun yanında iyi insan olmak daha önemli. Bizler bugün belki genciz, sağlıklıyız. Yarının ne getireceğini hiç kimse bilemez. Bizde bu gün idman sonrası hem 8 Mart Dünya Kadınlar Günü olması, hem de yaşlı büyüklerimizin gönlünü almak amacı ile Bafra huzurevini ziyaret ettik. Arzu ediyorum ki geleceğimizin teminatı gençlerimiz bu ziyaretler sonrası daha bir bilinçli ve duyarlı olacaktırlar. Biz 1930 Bafraspor camiası olarak bu konulara duyarlı olamaya çalıştık. Yaşlılarımızı mutlu edebildik ise ne mutlu bize.”

alkislar-minik-bafra-sporlulara.jpegalkislar-minik-bafra-sporlulara-001.jpegalkislar-minik-bafra-sporlulara-002.jpegalkislar-minik-bafra-sporlulara-003.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.