Alişan Gelen Hesap Karşısında Neye Uğradığını Şaşırdı!

Alişan Gelen Hesap Karşısında Neye Uğradığını Şaşırdı!

Eşi ve çocuklarıyla Demet Akalın’ı sahnesinde dinlemeye giden Alişan, daha ilk şarkı bitmeden gelen hesap karşısında şoke oldu.

A+A-

Muğla’nın en gözde tatil mekanlarından biri olan Bodrum’da tatil yapan Alişan, eşi Buse Varol ve aile dostlarıyla birlikte Demet Akalın’ı sahnesinde izlemeye gitti. Konseri ön masadan rezerve edip izleyen Alişan, daha ilk şarkıda gelen hesapla neye uğradığını şaşırdı.

50 SANİYELİK EĞLENCE 4 BİN LİRA

Demet Akalın sahnede ilk şarkısını okumaya başladığı sırada, masaya hesabın geldiğini anlatan Alişan detayları telefonla bağlandığı bir magazin programında anlattı. 'Hayırdır ne hesabı' dedim ve garson tarafından 'Hesabı hemen almamız gerekiyor, biz öyle yapıyoruz' dedi. Ben de 'Tamam o zaman mekan sahibiyle görüşeceğim' dedim. İşin tuhafı sadece bizim masadan hesap alındı, diğer masalardan o sırada hesap falan alınmadı. 'Daha konser başlayalı 50 saniye olmuş hesap ne demektir' dedim ve garsonu çağırdım" ifadelerini kullandı.

“DEMET’TE ÇOK ŞAŞIRDI!”

Açıklamasına devam eden Alişan, “Hesabı ödeyip kalkıyorum' dedim. Sonra gelip özür dilediler ama ben kabul etmedim. Kredi kartımdan 4 bin TL çektiler. Hesap krizi diye bir şey yok sadece saygısızlık var. Söylendiği gibi ödediğim para da hesabıma iade edilmedi, öyle bir şeyi de zaten kabul etmem. Demet'le konuştum o da çok şaşırdı" dedi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.