Alaçam’ın Yeni Belediye Başkanı Ramazan Özdemir Mazbatasını Aldı Göreve Başladı

Alaçam’ın Yeni Belediye Başkanı Ramazan Özdemir Mazbatasını Aldı Göreve Başladı

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından Alaçam  Belediye Başkanı olarak seçilen Ramazan Özdemir mazbatasını Yüksek Seçim Kurulu’ndan alarak  görevine başladı.

A+A-

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından Alaçam  Belediye Başkanı olarak seçilen Ramazan Özdemir mazbatasını Yüksek Seçim Kurulu’ndan alarak  görevine başladı.

 


Mazbatasını Alaçam İlçe Seçim Kurulu Hakiminden alan Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir’e MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, MHP Alaçam İlçe Başkanı  Süleyman Gültepe
Ak Parti Alaçam İlçe Başkanı Hasan Özdemir eşlik etti.
Mazbatasını aldıktan sonra Alaçam Belediyesine giden Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir önceki dönem Alaçam Belediye Başkanı İlyas Acar’la makamda bir araya geldiler.
Başkan Özdemir İlyas Acar’a Alaçam için bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve projeler için teşekkür etti.

Mazbata töreninde ve göreve başlaması dolayısı ile bir konuşma yapan Alaçam Belediye Başkanı Ramazan Özdemir, "Kıymetli hemşerilerim MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, 
MHP Alaçam İlçe Başkanı Süleyman Gültepe, Ak Parti Alaçam İlçe Başkanı Sn. Hasan Özdemir ve Cumhur İttifakı seçim ekibi olarak mazbatayı teslim almış bulunmaktayız.  Emanetiniz emin ellerde. 
Her daim söylediğimiz gibi,  Yılmadan, yorulmadan, asla pes etmeden “Canla Başla Alaçam için” çalışacağız. 
Bizleri layık görmüş olduğunuz bu mukaddes makam için sizlere teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonra Alaçam için var gücümüz ile çalışmaya devam edeceğiz. Bir şehre hizmet etmek, bir şehri güzelleştirmek güzel  ama asıl önemlisi toplumun kalbini kazanmaktır. Ben toplumun en iyi şekilde kalbini kazanacağıma inanıyorum.
Alaçam halkımıza teveccühleri için teşekkür ediyorum. 31 Mart akşamı gerçekleşen yerel seçimler sonucunda Alaçam  halkı teveccühlerini bizden yana kullandı. Biz de mazbatamızı aldık. Alaçam ilçemizi ve bölgemizi hep birlikte ileriye taşıyacağız” dedi.

 

alacamin-yeni-belediye-baskani-ramazan-ozdemir-mazbatasini-aldi-goreve-basladi.pngalacamin-yeni-belediye-baskani-ramazan-ozdemir-mazbatasini-aldi-goreve-basladi-001.pngalacamin-yeni-belediye-baskani-ramazan-ozdemir-mazbatasini-aldi-goreve-basladi-002.pngalacamin-yeni-belediye-baskani-ramazan-ozdemir-mazbatasini-aldi-goreve-basladi-003.pngalacamin-yeni-belediye-baskani-ramazan-ozdemir-mazbatasini-aldi-goreve-basladi-004.pngalacamin-yeni-belediye-baskani-ramazan-ozdemir-mazbatasini-aldi-goreve-basladi-005.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.