ALAÇAM'DA SPORUN YÜKSELİŞİ

ALAÇAM'DA SPORUN YÜKSELİŞİ

Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Şener,"İlçemizde 2015 yılı sportif faaliyetler adına dolu dolu geçti.birçok branşta takımlarımız hem İl şampiyonlarında hem de

A+A-

Türkiye Şampiyonalarında da büyük bir başarı kazandırdılar "dedi.

'SPORCULARIMIZ KUPALARA AMBARGO KOYDULAR'
İlçemizde sadece futbol branşında faaliyetler varken artık Masa Tenisi, Voleybol, Bocce, Güreş, Taekwondo, Futsal, Satranç, Atletizm branşlarında ve Engelliler ile ilgili çalışmalarımızı yoğun bir şekilde devam ettirdiklerini dile getiren Müdür Şener."  Bu çalışmalar neticesinde okul sporlarında İl Şampiyonalarında İlçemiz Özellikle Masa Tenisi, Bocce, Güreş ve Satranç branşlarında kupalara ambargo koymuşlardır. Türkiye Şampiyonlarında ise Özellikle Bocce de iki okulumuz Türkiye İkincisi olmuşlardır" diye konuştu.
 
'İLÇEMİZDE BÜYÜK BAŞARILAR ELDE ETTİK'
Kulüp yarışmalarında yine birçok branşta mücadele edildiğini hatırlatan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Şener,"Samsunda yapılan Bocce Türkiye şampiyonasında iki sporcumuz Türkiye 3'ncüsü olmuştur.Güreş branşında üç sporcumuz Türkiye 3'ncüsü olmuştur. Wushu branşında bir sporcumuz büyükler Türkiye şampiyonasında Türkiye 3'ncülüğünü elde etti.10 sporcumuz milli olmuş ,Uluslar arası Şampiyonalarda da ilçemiz sporcuları Milli Takım adına başarılı sonuçlar almışlardır. Bocce branşında Özkan Kurt, Wushuda Harun Başaran Balkan 3'ncüsü oldular" dedi.
 
'SAYIN BAKANIMIZIN SAYESİNDE BAŞLATTIK' 
Bu başarıların kazandırılmasında, Spor bakanlığımızın İlçemize yaptırdığı tesislerin çok büyük payı bulunduğunu işaret eden Müdür Şener."  Alaçamlılar adına ilçemize bu tesisleri kazandıran Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay kılıç'ın bu başarıları sayesinde bir gencimiz spora başlamış oluyoruz. Bu olumlu tablo karşısında ilçemizden ve ilimizde çok başarılı sporcuların çıkacağının ümidini vermektedir. Sportif faaliyetlerimizde bizlere desteklerini esirgemeyen Başta İlçe kaymakamımız Sayın  Oğuz Alp Çağlar a, Belediye Başkanımız Sayın Hadi Uyar a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Güven Özyurt a çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER
 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.