Alaçam’da İlköğretim Haftası Kutlandı

Alaçam’da İlköğretim Haftası Kutlandı

Cumhuriyet İlköğretim Okulunda yapılan etkinliğe Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman, Alaçam Belediye Başkanı İlyas ACAR, daire müdürleri, veliler ve öğretmenler katıldı.

A+A-

Günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai TURAL " Eğitim ve öğretimdeki en önemli hedefimizin; çocuklarımızı çağın gerektirdiği bilimsel ve teknolojik donanımların yanında, milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerlerine bağlı bireyler olarak yetiştirmektir. Öğretmenlerimizin yoğun emekleriyle aktaracakları bilgi ve birikim neticesinde önemli kazanımlar edinen çocuklarımızın, Ülkemizi geleceğe güvenle taşıyacaklarına yürekten inanmaktayım. Ülkemizin Uluslararası alanda hak ettiği yere varması, iyi eğitilmiş insan gücü ile sağlanacaktır. Bunun en önemli şartı yerli, milli ve manevi değerlere bağlı nesiller yetiştirmektir. Yanlış bir eğitim sadece o kişiye değil bütün topluma zarar verir. Çağın ihtiyaçlarına uygun ve doğru eğitim için öğretmenlerimize büyük görev düşmektedir.” dedi.

Alaçam Kaymakamı Fikret Zaman “Çocuklarımızın en iyi şekilde yetiştirilmesi için önceliğimiz eğitim üzerine olacaktır. İlçemizde son yıllarda elde edilen başarı grafiğinin bu yıl daha üst seviyelere taşınması arzusuyla, yine bütün imkanlarımızı seferber edeceğiz”, dedi.
Alaçam Cumhuriyet İlkokulu tarafından organize edilen İlköğretim haftası programı öğrencilerin okudukları şiirler ve oyunlar ile son buldu.

Programda 2019 Üniversiteye Giriş sınavında en yüksek puanı alan üç öğrenciye Eğitim Gönüllüsü Emekli Astsubay Sezgin Yüksel tarafından gönderilen para ödülleri verildi.

alacamda-ilkogretim-haftasi-kutlandi-2.jpgalacamda-ilkogretim-haftasi-kutlandi-1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.