Alaçam'da camiler arası futbol turnuvası sona erdi

Alaçam'da camiler arası futbol turnuvası sona erdi

Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü İlçe Müftülüğü ortaklaşa düzenlemiş olduğu Camiler Arası Futbol Turnuvası 19.07.2016 tarihinde Alaçam Stadında 8 takım ve 100 sporcunun katılımıyla başladı.

A+A-

ŞAMPİYON KUBBELİ  CAMİ

 Turnuvada Final maçı Kubbeli Cami ile Esentepe Cami  arasında oynandı. Çekişmeli anların yaşandığı müsabakada Kubbeli Cami maçı kazanarak turnuva şampiyonu oldu.

Turnuvanın gol kralı Esentepe Cami  futbolcusu  Cemal KÖKSAL’ a ödülünü İlçe Vaizi Ferhat MADEN verdi.

 Turnuvada 4. olan Gençlik Merkezi  madalyalarını ve kupasını Din Görevlileri Dernek Başkanı Cemalettin TINGIR  verdi.

 Turnuvada 3. olan Yenice Camiye madalyalarını ve kupasını İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü  Salih İLERİ verdi.

Turnuvada 2. olan Esentepe Cami madalyalarını ve kupasını İlçe Müftü Vekili Necmi DİKTAŞ verdi.

Turnuvada 1. olan Kubbeli Cami madalyalarını ve kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Cansu KESKİN KARAASLAN verdi.

Konu ile ilgili açıklama yapan İlçe Müdürü Vekili Cansu KESKİN KARAASLAN her yıl olduğu gibi bu yılda camiler arası değişik etkinlikler yapmaktayız. Bugün burada yaklaşık on günden beri devam eden futbol turnuvasının ödül törenini yaptık. Daha sonraki günlerde Satranç, Masa tenisi, Kuran-ı Kerimi güzel okuma yarışması yapmayı planlamaktayız. Turnuvaya katılan bütün camilerimize ve İlçe Müftülüğüne teşekkür ederim dedi.

alacamda-camiler-arasi-futbol-turnuvasi-sona-erdi.JPGalacamda-camiler-arasi-futbol-turnuvasi-sona-erdi-001.JPGalacamda-camiler-arasi-futbol-turnuvasi-sona-erdi-002.JPGalacamda-camiler-arasi-futbol-turnuvasi-sona-erdi-003.JPGalacamda-camiler-arasi-futbol-turnuvasi-sona-erdi-004.JPGalacamda-camiler-arasi-futbol-turnuvasi-sona-erdi-005.JPGalacamda-camiler-arasi-futbol-turnuvasi-sona-erdi-006.JPGalacamda-camiler-arasi-futbol-turnuvasi-sona-erdi-007.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.