Alaçam'da Bir İlk;

Alaçam'da Bir İlk;

Alaçam Karşıyaka İmam Hatip Ortaokulu’nda Yüce Allah’ın ve Sevgili Peygamberimizin Sıfatlarını İçeren Yarışma Düzenlendi.

A+A-

 

Karşıyaka İmam Hatip Ortaokulunda “Bilinçle Bilgiye Ulaşın, Kuralla Değil!” sloganıyla başlatılan bilgili, kültürlü, kaliteli insan yetiştirmek sadece bilgiyi öğrenen değil, bilgiyi hayatında uygulayan nesilleri ortaya çıkarmak amacıyla 27 Ekim Pazartesigünü ödül töreni hazırlandı.

Alaçam Karşıyaka İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Muhammet ÇELİK, kendisine ailesine ve toplumuna faydalı bireyler yetiştirmeyi ilke edinen Okulumuz her ay yapacağı bilgi yarışmalarıyla bilinçli, sorgulayan, sorunlara yeni çözümler üreten bir okul amaçladıklarını bundan sonra da bu etkinliklerin devam edeceğini belirtti. Okul Müdürü Muhammet ÇELİK yaptığı sunumda Rabbini bilen, Peygamberini tanıyan Rabbinin emirleriyle hareket eden, Peygamberimiz Hz. Muhammed’i kendisine örnek alan nesilleri yetiştiren bir Okul olmaktan onur ve gurur duyduğunu belirtti. Ödüllerin Sponsorluğunu yapan Duman Market sahibi Ali DUMAN’ teşekkür etti.

Ödül törenine Alaçam Belediye Başkanı Hadi UYAR, İlçe Emniyet Müdürü Lütfü TANRIKULU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezai TURAL, İlçe Müftüsü Ali TOPRAK, İl Belediye Meclis Üyesi Dursun UZ, İlçe Belediye Meclis Üyesi Hasan ÇELİK, İmam Hatip Mezunları Derneği Başkanı Salih UÇAR, Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müdürü Salih İLERİ, Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Aydın TUNCER, Şadibey Camii İmam Hatibi Senai SERT, Anadolu Gençlik Dergisi İlçe Temsilcisi İsmail ŞAHİN, Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa TEMİZ ve velilerin hazır bulunduğu ödül töreninde yapılan bilgi yarışmasında dereceye giren ilk 3 kişiye bisiklet, sonraki 15 öğrenciye de birer saat hediye edildi. Ayrıca Gıda İsrafıyla ilgili Resim yarışmasında İlçe 1.si olan Aslıhan BEKÇİ’ye, yine Gıda İsrafıyla ilgili şiir yarışmasında İlçe 1.si olan Pınar Sultan COMART’a, İlçe genelinde düzenlenen Cumhuriyet konulu şiir yarışmasında ilçe 1.’si olan Ozan ÇİÇEK’e, Gülle Atmada İlçe 1.’si olan Eray SABAN’a, Bocce İlçe Şampiyonu olan Okul Takımından Burhanettin TUZCU, Musa ÇELEBİ, İsmail KARA’ya, Wushu İlçe 2.’si olan Talha BOLAT’a çeşitli hediyeler verildi.

                            

                                      YARIŞMADA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER

 

  1.     Zehra İNAN -BİSİKLET
  2.     Semanur ALBAYRAK-BİSİKLET
  3.     Kerem BARAN-BİSİKLET
  4.     İlayda SEMİZ-KOL SAATİ
  5.     Mehmet Emir ÇELİK-KOL SAATİ
  6.     Umut Şaban ÖZMUTLU-KOL SAATİ
  7.     Eyüp Tayyip AYDOĞDU-KOL SAATİ
  8.     Hilal DİVAN-KOL SAATİ
  9.     Semih Can KİRAZ
  10.   Ceren ÇELİK
  11.   Şeydanur ŞEN

 

  1.   İrem AKSU-KOL SAATİ
  2.   Eray Fethullah ÖZER-KOL SAATİ
  3.   Ayşenur BAŞARAN-KOL SAATİ
  4.   Arif Can KİLİTÇİ-KOL SAATİ
  5.   Erdem DÜZEN-KOL SAATİ
  6.   Ebu Bekir KARATAŞ-KOL SAATİ
  7.   Özgür İSLAM-KOL SAATİ
  8.   Emre SAĞLIK-KOL SAATİ
  9.   Huzeyfe Alptuğ KANIK-KOL SAATİ
  10.   Elif Rana KAYA-KOL SAATİ

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.