Alaçam Karla mücadele ediyor

Alaçam Karla mücadele ediyor

Alaçam İlçemizde Cuma gününden itibaren etkili olan kar yağışının ardından başlayan karla mücadele çalışmaları, Belediyemiz Fen İşleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından aralıksız sürdürülüyor.

A+A-

 İlçemizde hafta sonu etkili olan kar yağışının vatandaşların yaşamını olumsuz yönde etkilememesi için belediye ekipleri yoğun bir çalışma içine girdi. Alaçam Belediyesi ekipleri, karla mücadele çalışmaları kapsamında ilçe merkezindeki cadde ve sokakları iş makineleri yardımıyla temizlerken, İlçe merkezinin dışındaki mahalle yollarının ulaşıma açık tutulması için tüm imkânları seferber etti.

   İlçe merkezindeki ve Yenice Mahallesinde yapılmakta olan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Hadi UYAR  kar temizleme çalışmaları ile ilgili olarak  ‘’İlçe merkezi olmak üzere 65  mahallemizde  çalışmalarını 22.01.2016 Cuma gününden ,27.01.2016  Çarşamba saat 19:00 itibariyle hız kesmeden devam ediyoruz.Oluşturduğumuz kriz masası ile, Acil Durumlara Anında Müdahale Ediliyoruz.Kar yağışının başladığı Cuma gününden itibaren teyakkuzda olan ve çalışmalarını Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak sürdüren karla mücadele ekipleri, acil durumlara da anında müdahale ediyor.“Tüm İmkânlarımızı Seferber Ettik”

 Olumsuz hava koşullarına karşı vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi amacıyla ekiplerin 24 saat boyunca görevde olduklarını belirten Belediye Başkanımız Hadi UYAR“ Karla mücadele ekiplerimiz, İlçe merkezinde iş makineleri ile  don olayından vatandaşlarımızın zarar görmemesi için kar temizleme çalışmaları gerçekleştiriyor. Diğer taraftan da kar yağışının çok daha etkili olduğu üst bölgelerimizde yol açma çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Alaçam Belediyesi olarak tüm imkanlarımızı vatandaşlarımızın huzur ve refahı için seferber ettik. Çok şükür, bugüne kadar mahsur kalma, ambulans ve acil ulaşım araçlarının vatandaşlarımıza ulaşamaması gibi olumsuz bir durumla karşılaşmadık. Karla mücadele çalışmalarında gece gündüz demeden özveri ile  çalışan tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
alacam-karla-mucadele-ediyor4.jpgalacam-karla-mucadele-ediyor5.jpgalacam-karla-mucadele-ediyor2.jpg
 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.