Alaçam Belediyesi Ve  Medicana Hastanesi Arasında Sağlık Protokolü İmzalandı.

Alaçam Belediyesi Ve  Medicana Hastanesi Arasında Sağlık Protokolü İmzalandı.

Alaçam Belediyesi ile Samsun Medicana Hastanesi arasında, belediye personeli ve birinci derece yakınları için sağlık anlaşması yapıldı.

A+A-

Alaçam Belediye Başkanı İlyas ACAR , Samsun Hastanesi Kurumsal Pazarlama Müdürü Cihan BAŞOĞLU ve Medicana Samsun Hastanesi Kurumsal Pazarlama Uzmanı  Pirsu DÜZGÜN ile birlikte belediye personeli için kurumsal sağlık sözleşmesi imzaladı.

İmzalanan protokol gereği, belediyede görev yapan memur, işçi çalışanların bakmakla yükümlü oldukları birinci dereceden aile bireyleri, anlaşma şartlarına göre % 20 tedavi hizmetlerinden indirimli yararlanacak.

Belediye Başkanı İlyas ACAR, Personelimin ve birinci derece yakınlarının faydalanabileceği bu indirim protokolünü imzalamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu kutlu yola çıktığımız günden bu güne kadar yanımda olan personelime çok teşekkür ederim. Onların gayret ve hizmetlerini görmezlikten gelemeyiz. Samsun Medicana Hastanesi ile yaptığımız bu anlaşma personelime hayırlı uğurlu olsun dedi.

Samsun Medicana Hastanesi Pazarlama Müdürü Cihan BAŞOĞLU ve Medicana Samsun Hastanesi Kurumsal Pazarlama Uzmanı   Pirsu DÜZGÜN, Samsun Medicana Hastanesi olarak yapmış olduğumuz kurumsal anlaşmaları çok önemsiyoruz. Hastanemiz adına, Alaçam Belediyesi ve Belediye Başkanı Sayın  İlyas  ACAR’a teşekkür ediyorum dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum